Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «κάνω χημειοθεραπείες ρε μ@λ@κες»!

Η εξομολόγησή της για την «μάχη» με τον λύκο

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «κάνω χημειοθεραπείες ρε μ@λ@κες»!

​Για πρώτη φορά μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει γνωστή, νεαρή, τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας ότι έκανε χημειοθεραπείες γιατί πάσχει από λύκο!

«Διαγνώστηκα με λύκο και��χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό», λέει, στο περιοδικό Billboard, η Σελένα Γκόμεζ.

Λόγω της ασθένειάς της, 23χρονη σταρ ακύρωσε σειρά συναυλιών τον Δεκέμβριο του 2013, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι η ακύρωση προήλθε λόγω της εξάρτησής της από το αλκοόλ που την οδήγησε σε κλινική αποτοξίνωσης. Eπίσης, κάποια έντυπα την... κατηγόρησαν ότι πήρε κιλά, επειδή, όπως έγραφαν, την χώρισε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

spl1136840_007 (683x1024).jpgspl1137778_001 (535x1024).jpg

«Ήθελα τόσο πολύ να βγω και να πως σε όσους τα έγραφαν αυτά “δεν έχετε ιδέα! Κάνω χημειοθεραπείες ρε μ@λ@κες!”», συνεχίζει η Σελένα, προσθέτοντας ότι απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να νιώσει άνετη ξανά.

Ο λύκος (ή, όπως λέγεται επιστημονικά, Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος) είναι ένα χρόνιο, υποτροπιάζον, αυτοάνοσο νόσημα, που μπορεί να αποβεί ακόμα και θανατηφόρο. Όπως και με τις υπόλοιπες αυτοάνοσες παθήσεις, το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος, προκαλώντας φλεγμονή και ιστολογική βλάβη, ενώ ο λύκος μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά περισσότερο συχνά την καρδιά, τις αρθρώσεις, το δέρμα, τους πνεύμονες, τις φλέβες, το ήπαρ, τα νεφρά και το νευρικό σύστημα.

Η πορεία της πάθησης, η οποία μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία και «χτυπάει» κυρίως τις γυναίκες από 20 έως 45 ετών, είναι απρόβλεπτη. Μέχρι στιγμής, η αιτία του λύκου παραμένει άγνωστη, ενώ δεν έχει βρεθεί κάποια θεραπεία που να επιφέρει πλήρη ίαση και για την αντιμετώπισή του απλά χορηγείται αγωγή, η οποία αποσκοπεί στη πρόληψη των επιπλοκών και στην υποχώρηση των συμπτωμάτων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top