Βίκυ Καγιά: «η έκφραση της Μπιάνκα είναι του Ηλία»

Τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της και την κόρη της

Βίκυ Καγιά: «η έκφραση της Μπιάνκα είναι του Ηλία»

Για την μονάκριβη κόρη της την οποία έφερε στον κόσμο πριν πέντε μήνες, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Βίκυ Καγιά!

«Την κοιτάω και δεν πιστεύω πως είναι δική μου. Κουνάει τα χέρια της, τα πόδια της, γελάει, βγάζει φωνές και γενικά είναι πολύ ενεργητική. Έχει μπλε ματάκια όπως τα αδέρφια της(ο Ηλίας Κρασσάς έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του Λίλα Μπάρλα). Ξυπνάω το πρωί και αναρωτιέμαι αν είναι δική μου. Υπάρχει ένα συναίσθημα και μία μυρωδιά διαφορετική» δήλωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Παράλληλα αποκάλυψε και σε ποιον μοιάζει!

«Έχει πάρει και από τους δυο μας αλλά στο βλέμμα είναι Ηλίας. Έχει πολλά χαρακτηριστικά δικά μου όμως η έκφρασή της και όλο της το “είναι” είναι Ηλίας. Έχει πολύ δυνατό DNA αυτός ο άνθρωπος, όλα του τα παιδιά του μοιάζουν. Βλέπω το μωρό μου και βλέπω τον άντρα μου σ’ αυτό» είπε και πρόσθεσε: «πολλοί λένε πως το μωρό είναι πάνω από τον άντρα, όμως και ο άνθρωπος με τον οποίο και μοιράστηκες αυτό το γεγονός είναι σημαντικός».

Η ίδια εξομολογήθηκε και το πώς κατέληξαν με το σύζυγό της στο όνομα «Μπιάνκα».

«Εμένα μου αρέσουν τα ξένα ονόματα. Όχι ότι δεν μου αρέσουν τα ελληνικά, αλλά όλοι στην οικογένεια έχουν ελληνικά ονόματα και είπαμε να κοιτάξουμε κάτι διαφορετικό. Στην αρχή είπα να κοιτάξουμε κάτι στα γαλλικά και σκέφτηκα το “Καρίνα” στον Ηλία όμως δεν άρεσε. Μετά σκέφτηκα κάτι στα αγγλικά, όπως το “Eλισσάβετ” όμως ούτε αυτό του άρεσε» ανέφερε και συμπλήρωσε: «κάποια στιγμή που καθόμουνα ξαπλωμένη με την κοιλίτσα μου, που είχε φουσκώσει και είχα χαρεί γι’ αυτό, όπως την χάιδευα, του είπα “το Μπιάνκα σου αρέσει;” Και μου είπε πως ναι αρκεί όμως να της ταιριάζει».

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top