«Κράζει» το στυλ του Τσίπρα η Καγιά: «στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα»

Πώς σχολιάζει την εμφάνιση του πρωθυπουργού

«Κράζει» το στυλ του Τσίπρα η Καγιά: «στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα»

Το… αυτί του Αλέξη Τσίπρα τραβάει η Βίκυ Καγιά: σε συνέντευξή της κάνει παρατηρήσεις στον πρωθυπουργό για το look του, επισημαίνοντας με νόημα πως «στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα»!

«Στους άνδρες μου αρέσουν πάρα πολύ το κοστούμι και το πουκάμισο. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δουλειά, που αναλαμβάνεις να εκπροσωπήσεις έναν ολόκληρο λαό, θέλω να βλέπω σοβαρότητα. Επίσης, μου αρέσει η γραβάτα και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να φοράς γραβάτα σε πολύ επιλεγμένα και επίσημα events, όταν σε έχουν καλέσει, για να τιμήσεις την περίσταση», αναφέρει, στο «Secret», το μοντέλο, που… κάτι παραπάνω ξέρει από στυλ και dress code.

Και το «καρφάκι» έρχεται στο τέλος: «θα μου άρεσε να τον δω με γραβάτα, γιατί θα του πηγαίνει πάρα πολύ και γιατί ο ρόλος που έχει ανα��άβει είναι πολύ σοβαρός. Και στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα».

Πληροφορίες που θέλουν τον Αλέξη να προγραμματίζει συνάντηση για shopping με τη Βίκυ, αμέσως μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ, ελέγχονται ως ανακριβείς…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top