Τρίτωσε για Έλληνα ηθοποιό: τράκαρε, τον έκλεψαν και μπήκε στο χειρουργείο!

Στιγμές αγωνίας για εκείνον και τη σύντροφό του

Τρίτωσε για Έλληνα ηθοποιό: τράκαρε, τον έκλεψαν και μπήκε στο χειρουργείο!

​Ολοταχώς για… αγιασμό ή, έστω, ξεμάτιασμα, φαίνεται πως πρέπει να πάει νεαρός Έλληνας ηθοποιός, αφού, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, είχε σοβαρό τροχαίο, διέρρηξαν το σπίτι του και μπήκε στο χειρουργείο! Στήριγμά του στα δύσκολα στάθηκε γνωστή τραγουδίστρια, με την οποία διατηρεί δεσμό εδώ και περίπου δέκα μήνες.

Η γκαντεμιά ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, όταν, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε εκείνο του ηθοποιού Λευτέρη Δημηρόπουλου, συντρόφου της Θωμαή Απέργη, την ώρα που ταξίδευε για τα Γιάννενα, στο πλαίσιο περιοδείας. Από καθαρή τύχη, ο Δημήτρης και άλλοι δύο ηθοποιοί που ταξίδευαν μαζί του, γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Οι λαχτάρες συνεχίστηκαν, με διαρρήκτες να μπαίνουν στο διαμέρισμά του, στο Παγκράτι και να το αδειάζουν! Τότε, ο ίδιος βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της αγαπημένης του, η οποία του πρότεινε να μείνουν μαζί στο σπίτι της, στη Βούλα.

190515085730_0575.jpg

Κι ενώ το ζευγάρι σχεδίαζε καλοκαιρινές διακοπές για να χαλαρώσει, ήρθε και… τρίτο «χτύπημα», όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Real News»: ο ηθοποιός μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρίση περιτονίτιδας και, αφού χειρουργήθηκε, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στην Ηλεία για 25 ημέρες!

«Θέλω κάνοντας μια αναδρομή στον Αύγουστο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», έγραψε ο ηθοποιός προ ημερών στο Facebook και, δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τομή του, συνέχισε: «αυτό το σημάδι θα μου θυμίζει πόσο δύσκολες ήταν εκείνες οι 25 ημέρες, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να σε αγαπούν, αληθινά, το πόσο ευλογημένος νιώθεις που δεν είσαι μόνος», σαφή αναφορά για τη Θωμαή, που δεν έλειψε από το πλευρό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top