«Είμαι χρόνια χρήστης, με έμπλεξε άλλος», λέει το μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη

Ενώπιον του ανακριτή με άλλους δύο κατηγορούμενους

«Είμαι χρόνια χρήστης, με έμπλεξε άλλος», λέει το μοντέλο που πιάστηκε με κοκαΐνη

Ότι κάνει εδώ και χρόνια χρήση ναρκωτικών και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή το 38χρονο μοντέλο που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, συνελήφθη στον Ασπρόπυργο μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας.

Ο 38χρονος, που μεσουρανούσε στις πασαρέλες στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οδηγήθηκε, μαζί με άλλους δύο κατηγορούμενους, στον 19ο τακτικό ανακριτή, όπου έδινε εξηγήσεις για περίπου δύο ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του το μοντέλο ανέφερε ότι είναι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών, ενώ οδηγήθηκε στη διακίνηση λόγω της μακροχρόνιας χρήσης και της κακής οικονομικής του κατάστασης. Επίσης, φέρεται να κατονόμασε το πρόσωπο που τον ενέπλεξε στην υπόθεση, έναν άνεργο, ελληνικής καταγωγής, που, όπως είπε, κυκλοφορούσε με πανάκριβο αυτοκίνητο.

05092015kokainigada004.jpg
(Οι συσκευασίες με την κοκαΐνη που κατέσχεσαν οι Αρχές)

«Ο εντολέας μας έδωσε πλήρεις εξηγήσεις και απάντησε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις του κου ανακριτού. Προκύπτει ξεκάθαρα από τα στοιχεία που παρέθεσε ότι ο ρόλος του στην υπόθεση διακίνησης της κοκαΐνης ήταν δευτερεύων και επικουρικός και δεν είναι φυσικά ούτε “οργανωτής”, ούτε ο “εγκέφαλος” αυτής της υπόθεσης. Εξήγησε ότι η εμπλοκή του οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην επί πολλά έτη χρήση και κατάχρηση της κοκαΐνη�� καθώς και άλλων ναρκωτικών ουσιών που οδήγησαν στην πλήρη εξάρτησή του», ανέφεραν οι συνήγοροι του μοντέλου, Σ. Κεχαγιόγλου και Δημ. Γκαβέλας.

Θυμίζουμε πως ο 38χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, για υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών, αξίας 1,5 εκατ. ευρώ, μαζί με έναν υπήκοο Γουϊάνας και έναν Ολλανδός, ηλικίας 38 και 48 ετών αντίστοιχα. Μόλις ολοκληρωθούν οι απολογίες, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν οι τρεις κατηγορούμενοι θα προφυλακιστούν ή θα αφεθούν ελεύθεροι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top