Διεθνής διάκριση για τον Σάκη Ρουβά με το «Chevalier»!

Βραβεύτηκε στο φεστιβάλ του Σεράγεβο η ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη

​Σημαντική διάκριση απέσπασε η ταινία «Chevalier», στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Σάκης Ρουβάς, λίγες ημέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της, στο φεστιβάλ του Λοκάρνο!

Η ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη «ταξίδεψε» μέχρι το 21ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σεράγεβο και απέσπασε δύο βραβεία: την Ειδική Μνεία της Κριτικής Επιτροπής (Special Jury Mention) και το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας «Καρδιά του Σεράγεβο» (Sarajevo Heart for Best Actor), το οποίο και απονεμήθηκε σε όλο το cast των ηθοποιών.

chevalierβραβειο.jpg

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Κρήτη, ο Σάκης δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο φεστιβάλ, ωστόσο, μέσω των social media έδωσε τα συγχαρητήριά του και ευχαρίστησε τη σκηνοθέτιδα, καθώς και τους συμπρωταγωνιστές του.

Εκτός από σημαντικές διακρίσεις, το «Chevalier» έχει αποσπάσει κολακευ��ικά σχόλια από τον κόσμο του κινηματογράφου, ενώ στις ελληνικές αίθουσες θα προβληθεί τον Οκτώβριο.

σακισευχαριστω.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ταινία αναφέρεται σε μια παρέα αντρών, που επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος με ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, «σκοτώνουν» την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται «Chevalier». Το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top