ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ Σφακιανάκη εναντίον των μεταναστών: «Στους "βιαστές" των συνόρων μας λέμε ΟΧΙ»

Απίστευτο ξέσπασμα για όσα συμβαίνουν στην Κω

​Μετά από πολύ καιρό σιωπής ο Ν. Σφακιανάκης ξαναχτυπά, αυτή τη φορά εναντίον των μεταναστών με ένα απίστευτο παραλήρημα για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη γενέτειρά του την Κω.

Με κείμενό του προς όλες τις αρχές, ο γνωστός τραγουδιστής που είχε προκαλέσει σάλο με τις απόψεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής απαιτεί την άμεση λύση του μεταναστευτικού, την προστασία των ελληνικών συνόρων και ζητά από τους συμπατριώτες του στην Κω να το υπογράψουν.

«Με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ν. Σφακιανάκης και συνεχίζει γράφοντας: «Στους “βιαστές” των συνόρων μας και γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!»

Ολόκληρη η επιστολή όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο kosnews24.gr αναφέρει:

«ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ

Πρός όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου ,τόν περιφερειάρχη, τόν έπαρχο Κώ ,τόν δήμαρχο Κώ , τόν αστυνομικό διευθυντή Κώ , τόν λιμενάρχη Κώ καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή:

Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό μέ τήν κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!

Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θά είναι αρκετή γιά νά δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θά είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!

Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ !!!

Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους γιά όσα έχουν συμβεί ,ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δέν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Δεν ζητούμε αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘’λειτουργούς υπαλλήλους’’ του λαού να επιβάλλετε τήν νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!

Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς καί μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι τών περιστάσεων προστατεύοντας τήν πατρίδα μας.

Οι ‘’ελεύθεροι πολιορκημένοι���’ πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top