Ρώμας: Θεωρώ μίζερο το να βλέπω σειρές συναδέλφων

«Έχω οξεία κριτική ματιά και θα βλέπω συνέχεια λάθη»

Ρώμας: Θεωρώ μίζερο το να βλέπω σ��ιρές συναδέλφων

«Μίζερο» θεωρεί το να βλέπει τις τηλεοπτικές σειρές συναδέλφων του ένας από τους κορυφαίους σεναριογράφους της τηλεόρασης, ο Χάρης Ρώμας.

Προτού, ωστόσο, παρεξηγηθεί για… σνομπ, ο ίδιος διευκρινίζει ότι δεν βλέπει ούτε τις δικές του σειρές και ο λόγος είναι πως εντοπίζει λάθη λόγω οξείας κριτικής ματιάς και δεν θέλει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία.

«Δεν είμαι τηλεθεατής, όχι γιατί σνομπάρω τη δουλειά των συναδέλφων μου και το μέσον που με ανέδειξε και μου χάρισε στο παρελθόν κάποια λεφτά, αλλά επειδή ούτε τις δικές μου σειρές βλέπω. Εκνευρίζομαι γιατί βλέπω συνέχεια λάθη και πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει αλλιώς. Έχω μια οξεία κριτική ματιά και το θεωρώ μίζερο να βλέπω δουλειές συναδέλφων και να εντοπίζω πράγματα που δεν μου αρέσουν» αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος.

Όσον αφορά, τρεις σειρές που σπάνε τα κοντέρ της τηλεθέασης, την Εθνική Ελλάδας, το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και το Κάτω Παρτάλι, ο ίδιος τονίζει: «Και οι τρεις σειρές που μου ανέφερες έχουν αρετές και αξίζει τον κόπο να τις βλέπει ο τηλεθεατής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top