H 14χρονη «Σταχτοπούτα» που έγινε το πρόσωπο του οίκου Dior προκαλώντας τρελές αντιδράσεις!

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία της Σοφία Μέτσετνερ που από το πάτωμα όπου κοιμόταν βρέθηκε στις διεθνείς πασαρέλες

H 14χρονη «Σταχτοπούτα» που έγινε το πρόσωπο του οίκου Dior προκαλώντας τρελές αντιδράσεις!

​Μια 14χρονη με εξωτική ομορφιά από το Τελ Αβίβ είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior. Πρόκειται για την Σοφία Μέτσετνερ, η οποία βρέθηκε από το πάτωμα του σπιτιού της όπου κοιμόταν, να περπατά στις διεθνείς πασαρέλες.

Προ ημερών έκανε και το ντεμπούτο της στο catwalk, όπου εμφανίστηκε ως κεντρικό πρόσωπο του γαλλικού οίκου μόδας, με ένα διάφανο άσπρο αέρινο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτες τις λεπτομέρειες του κορμιού της, και πρόσωπο ανέκφραστο, έτσι όπως ακριβώς προστάζει ο οίκος.

s1.jpg
Εκτός από τους πολλούς θαυμαστές της που στο πρόσωπο της είδαν ένα νέο ανερχόμενο αστέρι, η 14χρονη Σοφία απέκτησε και επικριτές, καθώς πολλοί διχάστηκαν από τα πρότυπα που περνά η εμφάνιση της.

s2.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, η νεαρή καλλονή είναι υπερβολικά λεπτή, όχι επειδή κάνει εξαντλητικές δίαιτες ή επειδή λιώνει στη γυμναστική, αλλά επειδή αυτός είναι ο σωματότυπος της, με το κορμί της να είναι ακόμα στην ανάπτυξη.

Έτσι υπήρξαν κάποιοι που κατηγόρησαν τον οίκο ότι με αυτή την εικόνα στέλνει λάθος μηνύματα στις γυναίκες, προβάλλοντας ανορεκτικά πρότυπα.

s3.jpg

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑ ΜΕΤΣΕΤΝΕΡ-ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ:

Η ιστορία της 14χρονης Σοφία, θα μπορούσε να παρομοιαστεί και με αυτήν της… Σταχτοπούτας, καθώς η μητέρα της είναι από την Ρωσία και μετανάστευσε στο Ισραήλ προκειμένου να ζήσει μια καλύτερη ζωή.

s4.jpg

Όσες ώρες η μητέρα της εργαζόταν, η Σοφία πρόσεχε τα μικρότερα αδέρφια της, τα έπαιρνε από το σχολείο, τους μαγείρευε και τα φρόντιζε.

Τα βράδια η μητέρα της κοιμόταν σε έναν καναπέ και η Σοφία σε ένα στρώμα στο πάτωμα.

s5.jpg
Τα θαύματα στην ζωή της ξεκίνησαν να συμβαίνουν όταν κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Ισραήλ και κατευθείαν την καλούν για δουλειά στο Παρίσι, όπου την απορρίπτουν επειδή ήταν πολύ μικρή στην ηλικία.

s6.jpgs8.jpg
Αφού την απέρριψαν, η Σοφία άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους του Παρισιού, και πέρασε έξω από τον οίκο Dior. Δίχως να διστάσει ζητά από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Μερικές εβδομάδες μετά, μην μπορώντας να την ξεχάσει, την καλεί και υπογράφει μαζί της συμβόλαιο αξίας… 240.000 ευρώ!

s7.jpg
Τι τα έκανε τα λεφτά; Τα χάρισε στην οικογένεια της, για να καλύψουν τις ανάγκες τους, ενώ η ίδια δηλώνει πως σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που κερδίζει από το μόντελινγκ για να βελτιώσει το οικογενειακό εισόδημα.

s9.jpgs11.jpg
Μέρος του συμβολαίου της με τον Dior την υποχρεώνει να ταξιδεύει στο Παρίσι τέσσερις φορές το χρόνο. Η ίδια ωστόσο θα συνεχίσει να πηγαίνει κανονικά σχολείο στο Ισραήλ.

tumblr_nrfu0u9CiP1t4pqp5o1_1280.jpg
tumblr_nrjimzVxxN1t4pqp5o1_540 (1).jpg

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ DIOR.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top