«Έκοψα το πέος μου από την εξάντληση, την αϋπνία και τα πολλά ναρκωτικά»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ράπερ που τάραξε το Hollywood

«Έκοψα το πέος μου από την εξάντληση, την αϋπνία και τα πολλά ναρκωτικά»

​Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε το παλιό άσμα, στην περίπτωση όμως του ράπερ Άντρε «Christ Bearer» Τζόνσον, παραλίγο να του στοιχίσει ακόμα και την ίδια του τη ζωή, αφού όπως εξομολογήθηκε, αυτά ήταν η αιτία που τον οδήγησαν στην απίστευτη ενέργεια να κόψει το πέος του.

«Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και η αϋπνία, ήταν οι αιτίες που έκοψα το πέος μου. Το κυριότερο ήταν η έλλειψη ύπνου», εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο VladTV, αν και στο παρελθόν σε κατάσταση παραληρήματος είχε πει ότι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια γιατί το πέος του ήταν η ρίζα των προβλημάτων του.

Όπως είπε, έκοψε τμήμα του πέους του, όμως διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Έκοψα μεγάλο μέρος του πέους μου. Λόγω του ότι δεν είναι μύθος τα όσα λέγονται για το μέγεθος του πέους των μαύρων αντρών, είναι και πάλι μεγάλο», κάνοντας πλάκα με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και σαν να μην έφτανε αυτό, δήλωσε και… περήφανος.

160714101736_6747.jpg

«Είμαι ο μόνος άντρας που το έκανε αυτό και είμαι π��ρήφανος. Στα χρονικά της ιστορίας δεν νομίζω ότι θα βρεις κάποιον που να το έχει κάνει. Μπορεί να έκανα το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία, αλλά είμαι υπερήφανος», είπε.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο ο Τζόνσον έκοψε το πέος του και πήδηξε από τον 2ο όροφο διαμερίσματος στο Hollywood, όπου γινόταν ένα πάρτι.

Μάλιστα όπως είπε είχε πέσει σε κατάθλιψη, γιατί οι τρεις μητέρες των παιδιών του είχαν προχωρήσει σε περιοριστικά μέτρα εναντίον του και είχαν μπλοκάρει τον αριθμό του τηλεφώνου του.

Οι γιατροί πάντως, δεν κατάφεραν να συγκολλήσουν το γεννητικό του όργανο μετά τον ακρωτηριασμό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top