Μπεν Άφλεκ- Τζένιφερ Γκάρνερ: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει το περιβάλλον της 43χρονης ηθοποιού

Μπεν Άφλεκ- Τζένιφερ Γκάρνερ: ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και τελικά ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ έριξαν τίτλους τέλους μετά από 10 χρόνια γάμου, όπως σας γράψαμε από το star.gr.

Ωστόσο, η αιτία του χωρισμού δεν είχε γίνει γνωστή, ώσπου άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της 43χρονης ηθοποιού αποκάλυψαν στο TMZ ποια ήταν τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση του ζευγαριού.

190615232217_7248.jpg
Όπως ανέφεραν, η εξάρτηση του 42χρονου χολιγουντιανού σταρ από τον τζόγο και το αλκοόλ είχε φτάσει στο απροχώρητο, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό την οικογένειά του.

190615232218_8387.jpg
Άλλωστε, το πρόβλημα με τον τζόγο το είχε παραδεχτεί και ο ίδιος ο Άφλεκ κατά καιρούς!

Ωστόσο, άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού διαψεύδουν ότι η αιτία είναι αυτή, υποστηρίζοντας, πως το πρώην ζευγάρι ήθελε να ζήσει διαφορετικά τη ζωή του και πως δεν ήθελε τα ίδια πράγματα. Μάλιστα, πρόσθεσαν πως είναι εδώ και 10 μήνες σε διάσταση.

300615235700_0035.jpg
Όπως σας ενημερώσαμε, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ εξέδωσαν και κοινή ανακοίνωση χωρισμού, στην οποία ανέφεραν:

«Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική εξέταση, πήραμε την δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο! Προχωράμε, συνεχίζοντας να τρέφουμε αισθήματα αγάπης και φιλίας ο ένας προς τον άλλον, καθώς και την δέσμευση ότι θα μεγαλώνουμε μαζί τα παιδιά μας, των οποίων την ιδιωτικότητα σας καλούμε να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες ώρ��ς! Αυτό θα είναι και το μόνο σχόλιο που πρόκειται να κάνουμε γι΄αυτό το προσωπικό οικογενειακό ζήτημα».

Σημειώνεται πως οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: Την 9χρονη Βάϊολετ, την 6χρονη Σεραφίνα, και τον τριών ετών Σάμουελ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top