Κάτια Ζυγούλη: Τα τρία παιδιά και η κρίση στη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά!

Επιλέγει τον αυθορμητισμό σαν στάση ζωής λέει η ίδια σε συνέντευξή της

Για τα τρία της παιδιά, τον Σάκη Ρουβά αλλά και την κρίση που πέρασε η σχέση τους όταν ήρθε στον κόσμο η μεγάλη τους κόρη Αναστασία, μίλησε η Κάτια Ζυγούλη στη συνέντευξη που έδωσε στο «InStyle».

«Η μεγαλύτερη αλλαγή ήρθε μαζί με το πρώτο παιδί, γιατί εκεί αλλάζουν όλα. Δεν είναι εύκολο κι επειδή εγώ αφιερώθηκα στη μητρότητα, ίσως σε υπερβολικό βαθμό, κάπου έχασα τις ισορροπίες μου. Ευτυχώς βγήκαμε νικητές σε αυτή τη διαδρομή. Στο δεύτερο παιδί ξέραμε τι να περιμένουμε. Στο τρίτο, όταν υπήρχε ένταση μεταξύ μας, κοιταζόμασταν και λέγαμε “περνάμε κρίση, ΟΚ”. Αφήναμε να το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή, δεν εμπλεκόμασταν σε διαμάχες, γιατί ξέραμε πλέον πως ήταν μια ανισορροπία ενέργειας και, αν το πιέζαμε εκείνη τη στιγμή, δεν θα υπήρχε συνεννόηση» ανέφερε.

U5A1678.jpg
Το πρώην μοντέλο, σαν στάση ζωής επιλέγει τον αυθορμητισμό, όπως είπε: «Όταν είσαι αυθόρμητος, κάποιες φορές θα πεις και ανοησίες, αλλά προσπαθώ ό,τι νιώθω να το εκφράζω, γιατί πιστεύω πως διαφορετικά δημιουργείται απόσταση με τον άνθρωπό σου. Προσπαθώ να λέω ό,τι με πειράζει. Παλιότερα το έκανα με έντονο τρόπο, τώρα πια περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω και προσέχω πώς θα το διατυπώσω. Είναι σημαντικό να θέλεις να συνεργαστείς και να κάνεις και τον άλλο να συνεργαστεί μαζί σου, όχι να αμυνθεί».

Όσο για τη στήριξη στον Σάκη Ρουβά και τις αποφάσεις του; «Ούτε είμαι ειδικός, ούτε κάνω τον ειδικό. Εγώ πάντα μιλάω με το συναίσθημα. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Σάκη, γιατί ξέρω πώς λειτουργεί και πώς δουλεύει. Αν σε κάτι δεν συμφωνώ, θα του το πω, σπάνια βέβαια, στις σημαντικές αποφάσεις του. Έχει συμβεί να του πω τη γνώμη μου για κάτι κι εκείνη την ώρα να μην του αρέσει, αλλά να το υποστηρίξει αργότερα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top