Συντετριμμένη η Σελίν Ντιόν από το θάνατο του συνθέτη του «Τιτανικού»!

Θρηνεί η διεθνής showbiz μετά το αεροπορικό δυστύχημα του Τζέιμς Χόρνερ

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η διεθνής showbiz μετά τον τραγικό χαμό του συνθέτη Τζέιμς Χόρνερ, που όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα. Με μία συγκινητική ανακοίνωση τον αποχαιρέτησε η Σελίν Ντιόν, που ερμήνευσε το «My Heart Will Go On» στην ταινία «Τιτανικός», το οποίο έδωσε ώθηση στην καριέρα της και χάρισε στον Χόρνερ το Όσκαρ.

«Είμαι βαθύτατα λυπημένη από τον τραγικό θάνατο του Τζέιμς Χόρνερ. Θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας ώς ένας μεγάλος συνθέτης. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου. Θα μου λείψει. Εκφράζω στην οικογένεια και τους φίλους του τα συλλυπητήριά μου», αναφέρει η Σελίν Ντιόν.

1435035186325.jpg
(Η Σελίν Ντιόν και ο Τζέιμς Χόρνερ στα Όσκαρ του 1998, μετά τη βράβευση του «My Heart Will Go On»)

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ελληνικής καταγωγής και βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Αλεξάντρ Ντεσπλά: «είναι τραγωδία για όλους τους συνθέτες να ακούνε τον θάνατο του Τζέιμς Χόρνερ. Χάσαμε έναν από τους πιο ταλαντούχους και αξιοσέβαστους συναδέλφους. Η μουσική του θα μείνει ζωντανή για πάντα».

Μέσω των social media, ηθοποιοί και τραγουδιστές αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο 61χρονο, ο οποίος «έφυγε» όταν το διθέσιο μονοκινητήριο αεροπλάνο που πιλοτάριζε συνετρίβη κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα. Ράσελ Κρόου, Ρίτα Ουίλσον, Ρομπ Λόου, Λιόνα Λίους, είναι μερικοί μόνο από τους celebrities που έγραψαν μηνύματα, παινεύοντας το έργο του Χόρνερ και εκφράζοντας τη θλίψη τους.

τουιτ1.jpg
τουιτ2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top