«Λιτότητα» για την Κάτια Ριμπολόβλεβα: Δεν θα γιορτάσει τα γενέθλια της στον Σκορπιό

Η κόρη του Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ θα σβήσει κεράκια στο Λονδίνο και οι φετινοί εορτασμοί δεν θα έχουν καμία σχέση με πέρυσι

«Λιτότητα» για την Κάτια Ριμπολόβλεβα: Δεν θα γιορτάσει τα γενέθλια της στον Σκορπιό

​Ψηφίζει… «λιτότητα» φέτος η Κάτια Ριμπολόβλεβα, η οποία σκοπεύει να γιορτάσει τα 26α γενέθλια της στο Λονδίνο και όχι στον Σκορπιό όπου τα είχε διοργανώσει πέρυσι, συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα επιχειρηματιών και celebrities.

Το 2015 θα είναι διαφορετικό για την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, καθώς η Κάτια θα σβήσει κεράκια παρέα με λιγοστούς της φίλους, μακριά από το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, το οποίο πέρυσι τέτοια εποχή είχε την τιμητική του και… «χόρευε» στους ρυθμούς του χλιδάτου πάρτι της Κάτια Ριμπολόβλεβα.

αρχείο λήψης.jpg
Αυτές τις ημέρες, ο Σκορπιός ζει ήρεμες στιγμές, αφού στο νησί βρίσκονται μονάχα το προσωπικό και τα άτομα που κάνουν διάφορες εργασίες.

Όσο για την Κάτια Ριμπολόβλεβα; Μπορεί να μην είναι στον Σκορπιό για τα γενέθλια της, αλλά θα επισκεφθεί το νησί στα μέσα Ιουνίου για τις πρώτες της διακοπές της, και λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει και ο πατέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΡΙΜΠΟΛΟΒΛΕΒΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΛΑ ΟΣΑ έγιναν στο πάρτι της Εκατερίνης στο Σκορπιό-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top