«Μπλόκο» στις φωτογραφίες της μπέμπας βάζουν Ρέμος - Μπόσνιακ!

Προειδοποιούν με νομικές κυρώσεις

​Να μη δημοσιευτεί καμία φωτογραφία της κορούλας τους, ακόμα και με pixels, ζητούν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ με επιστολή τους προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Το ζευγάρι, που απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Φεβρουάριο και το βλέπουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα στα περιοδικά, εκφράζει την επιθυμία του να μη ληφθεί και να μη δημοσιευτεί καμία φωτογραφία της μικρής και προειδοποιεί ότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Κυρίες, κύριοι,

Απευθυνόμαστε σε εσάς, προκειμένου να σας δηλώσουμε και γραπτώς, ως γονείς της μόλις λίγων μηνών ανήλικης κόρης μας, την βούλησή μας για πλήρη και ανεξαίρετη, απευθυνόμενη προς κάθε μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο απαγόρευση λήψης και δημοσίευσης φωτογραφιών ή βίντεο ή απεικονίσεων και αποτυπώσεων κάθε είδους της ανήλικης κόρης μας, ακόμη και εφαρμοζομένης της τεχνικής απόκρυψης του προσώπου (pixel).

Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε την αγάπη που δείχνετε σε εμάς και το ενδιαφέρον που προκαλείται δημοσιογραφικά σχετικά. Όμως, σας καλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας αυτή, την οποία και θα προασπίσουμε, αν χρειαστεί, με κάθε νόμιμο μέσο, καθώς εφεξής είναι παράνομη οποιαδήποτε λήψη και δημοσιοποίηση φωτογραφιών ή απεικονίσεων του μωρού μας.

Με εκτίμηση και με την βεβαιότητα ότι θα σεβαστείτε την ανωτέρω ρητώς εκφρασθείσα βούλησή μας, η οποία υπαγορεύεται και από την δημοσιογραφική δεοντολογία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top