Με ρούχα.. δώρο από την νταντά της βγήκε η νεογέννητη πριγκίπισσα από το μαιευτήριο!

Η αγορά έγινε σε Ισπανικό κατάστημα κάτω από άκρα μυστικότητα

Με ρούχα.. δώρο από την νταντά της βγήκε η νεογέννητη πριγκίπισσα από το μαιευτήριο!

​Δώρο της… νταντάς της ήταν τα πρώτα ρουχαλάκια που φόρεσε η νεογέννητη πριγκίπισσα βγαίνοντας από το μαιευτήριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Us Magazine», η Μαρία Τερέζα Τούριον Μποράγιο, φέρεται να χάρισε στην Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα το πλεκτό της κουβερτάκι, το σκουφάκι και τα μποτάκια που την είδαμε να φορά ενώ έπαιρνε εξιτήριο από το μαιευτήριο στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά της.

spl1015011_008.jpg
Όπως αναφέρει η Ισπανική εφημερίδα «El Diario Vasco», το ιδιαίτερο αυτό δώρο αγοράστηκε από την μητέρα της νταντάς που την λένε επίσης Μαρία, από ένα μικρό κατάστημα ρούχων στην Ισπανία το οποίο ονομάζεται «Irulea».

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση την οποία πλήρωσε τοις μετρητοίς και στη συνέχεια τα έστειλε στην κόρη της για να τα δωρίσει με τη σειρά της στο πριγκιπικό ζεύγος.

spl1015127_004.jpg
Χαρακτηριστικό είναι δε, πως όταν η μητέρα της Μαρία Τερέζα Τούριον Μποράγιο είχε πάει για να τα αγοράσει, ζήτησε να δει ρουχαλάκια στο χρώμα του άσπρου, ψάχνοντας κάτι ουδέτερο αφού δεν γνώριζε το φύλο του μωρού.

Μάλιστα τα παρήγγειλε για μωρό από 0-3 μηνών και 3-6 μηνών.

spl1015011_012.jpg
Να σημειώσουμε πως ακόμα και οι ιδιοκτήτριες του καταστήματος «Irulea» στην Ισπανία (που είναι ��δερφές), δεν είχαν… ιδέα για ποιον προορίζεται το πολύτιμο αυτό δώρο, μιας και η αγορά του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα!

spl1015141_010.jpg
Πότε το έμαθαν; Πελάτες τους το είδαν φορεμένο στην νεογέννητη πριγκίπισσα στις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου, και τις πληροφόρησε για το ποιος ήταν τελικά ο παραλήπτης, αφού η νταντά είχε φροντίσει ώστε η αγορά να ΜΗΝ γίνει με πιστωτική κάρτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top