Η απάντηση του Σάκη Ρουβά στους επικριτές του

Για την συναυλία του «Άξιον Εστί»

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά στους επικριτές του

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, συγκινημένος. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Ρουβά που χθες, Σάββατο 2 Μαΐου, ερμήνευσε το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Στη συνέχεια, ο κορυφαίος τραγουδιστής δήλωσε: «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που βρέθηκα σε αυτή τη σκηνή σήμερα εδώ στη Νέα Σμύρνη για να είμαι μέρος αυτού του μεγαλειώδους έργου. Για εμένα αυτό σήμερα ήταν ένα τεράστιο δώρο και νομίζω για όλο τον κόσμο που ήταν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Είναι ακόμα μ��α κορυφή. Την είδα, ήθελα να τολμήσω και το έκανα».

Στην ερώτηση για το αν η ερμηνεία του χθες το βράδυ δίνει «απάντηση» σε όσους τον αμφισβήτησαν απάντησε: «Όποιος θέλει να βρίσκει προβλήματα και θέματα, πάντα θα μπορεί να βρίσκει. Εγώ δεν έχω να απαντήσω σε κανέναν κι όπως ποτέ δεν απαντώ. Μόνο θα σας πω ότι πραγματικά το ευχαριστήθηκα, ήταν μια συγκινητική και συγκλονιστική στιγμή για εμένα».

Όσο για το αν πιστεύει ότι ο κόσμος πήγε για να ακούσει το έργο του Θεοδωράκη ή εκείνον: «Το αποτέλεσμα μετράει κι αυτό ήταν πως ήρθαν χιλιάδες άνθρωποι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και άκουσαν το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και με τον τρόπο τους το αποθέωσαν».

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά για την συναυλία του «Άξιον Εστί»


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top