ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: πάσχει από ανορεξία η πρώην Σταρ Ελλάς; Τι απαντά η ίδια!

Τι δηλώνει στο star.gr η Βάλια Κακούτη για τις φήμες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: πάσχει από ανορεξία η πρώην Σταρ Ελλάς; Τι απαντά η ίδια!

​Ανησυχία έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που θέλουν την Σταρ Ελλάς του 2004, το μοντέλο Βάλια Κακούτη, να πάσχει από νευρική ανορεξία! Το star.gr επικοινώνησε με την Βάλια, η οποία μίλησε για όσα γράφονται για εκείνη.

Τα δημοσιεύματα ότι η πρώην Σταρ Ελλάς αντιμετωπίζει διατροφικές διαταραχές άρχισαν όταν άγνωστος την φωτογράφησε κατά την διάρκεια βραδινής εξόδου με τον καλό της φίλο Διονύση Ζάχο, σε στέκι της Γλυφάδας, πριν από λίγες μέρες. Αν και οι λήψεις ήταν σκοτεινές, sites και blogs άρχισαν να γράφουν ότι η Βάλια είναι εξαιρετικά αδυνατισμένη, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι πάσχει από ανορεξία.

11157039_10206640437876416_23887634_n.jpg
(Μία από τις επίμαχες φωτογραφίες που προκάλεσαν τις φήμες για ανορεξία)

«Δεν έχω τίποτα! Ντροπή τους! Δεν σεβάστηκαν έστω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ και μ' αγαπούν», ήταν η οργισμένη απάντηση της Βάλιας στο star.gr, το οποίο επικοινώνησε μαζί της για τα μάθει τι συμβαίνει.

4863_VALIA_KAKOYTI_DIONISIS_ZAXOS_2442015 (505x800).jpg
(H Βάλια και ο Διονύσης στην πρεμιέρα Ρόκκου - Βανδή)

Για του λόγου το αληθές, η σιλουέτα της εστεμμένης δεν έχει τίποτα το ανησυχητικό, όπως βλέπουμε στις πρόσφατες φωτογραφίες της. Λίγο πριν φωτογραφηθεί για γνωστό οίκο νυφικών, η Βάλια πήρε τον Διονύση, ο οποίος κάνει διάλλειμα από την περιοδεία του και πήγαν στην πρεμιέρα Ρόκου – Βανδή, την Παρασκευή, αλλά και στα γενέθλια της φίλης τους Μελίνας Μακρή των Vegas, τα βράδυ της Κυριακής, στο Μπουρνάζι.

7711_KIRIAZOPOYLOY_ZERAW_ZAXOS_MAKRI_KAKOYTI_KATSAMPOYRIS_2642015 (800x516).jpg
(Κυριαζοπούλου - Zeraw - Ζάχος - Μακρή - Κακούτη - Κατσαμπούρης, στα γενέθλια της Μελίνας)

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top