Νέα δικαστική διαμάχη για το test DNA της Χαράς Βοσκοπούλου

Η κόρη του Βοσκόπουλου έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει το test

Νέα δικαστική διαμάχη για το test DNA της Χαράς Βοσκοπούλου

Στην Ελλάδα από την Ελβετία, αναμένεται να έρθει σύντομα η Χαρά Βοσκοπούλου με την μητέρα της Τζούλια Παπαδημητρίου προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση DNA.

Η υπόθεση που ξεκίνησε το 2007 με τον Τόλη Βοσκόπουλο να αμφισβητεί πως είναι πατέρας της νεαρής και να απαιτεί να γίνει αιμοληψία προκειμένου να δει αν τελικά η Χαρά είναι κόρη του φαίνεται να έφτασε στην τελική της ευθεία.

Τότε η Χαρά Βοσκοπούλου δεν είχε πάει στο προγραμματισμένο ραντεβού αιμοληψίας καθώς όπως είχε δηλώσει αισθανόταν προσβεβλημένη από τη συμπεριφορά του πατέρα της ενώ αργότερα έφτιαξε τη βαλίτσα της και πήγε στο εξωτερικό.

Μπορεί να πέρασαν οχτώ χρόνια όμως η υπόθεση δεν έκλεισε. Το Εφετείο που εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή την οποία είχε καταθέσει η κυρία Παπαδημητρίου, ζητώντας να ανακληθεί η ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή, διέταξε εκ νέου test DNA.

Αυτή τη φορά η Χαρά που τα προηγούμενα χρόνια αντιδρούσε θέλει να μάθει και εκείνη την αλήθεια όπως επισήμανε ο δικηγόρος της Θεόδωρος Πιπιλης: «Η Χαρά θα συμμορφωθεί. Δε μπορεί ένας πατέρας να έρχεται έπειτα από είκοσι χρόνια και ξαφνικά να λέει πως το παιδί δεν είναι δικό του».

Παρόλα αυτά άτομα από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή αναφέρουν πως ο ίδιος πιστεύει πως και αυτή τη φορά η Χαρά θα είναι άφαντη: «ο Βοσκόπουλος εμμένει στην άποψη του και πιστεύει πως και πάλι θα αρνηθούν να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της πραγματογνωμοσύνης . Μέχρι σήμερα επικαλούνται προσχήματα και προφάσεις εν αμαρτίαις»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top