Το θαύμα έγινε: ΞΥΠΝΗΣΕ από το κώμα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον μετά από ΤΡΕΙΣ μήνες!

Το αποκάλυψε ο πατέρας της κατά την διάρκεια συναυλίας του!

​To θαύμα έγινε με την 22χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία μετά από ΤΡΕΙΣ ολόκληρους μήνες, ξύπνησε από το κώμα!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, όλες αυτές τις εβδομάδες η Μπόμπι Κριστίνα βρισκόταν σε τεχνητό κώμα και σε μηχανική υποστήριξη, με τους γιατρούς να της δίνουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ πιθανότητες επιβίωσης!

(Η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα)

spl450415_005.jpg
Η οικογένεια της όμως όλο αυτό το διάστημα δεν έπαψε να πιστεύει πως η Μπόμπι Κριστίνα θα «ξυπνήσει», αρνούμενη πεισματικά να τραβήξει την πρίζα από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στην ζωή.

Τρεις μήνες μετά, η 22χρονη κόρη της Γουίτνεϊ διέψευσε τους γιατρούς και δικαίωσε την οικογένεια της, ξυπνώντας από το κώμα!

(Η Μπόμπι Κριστίνα με την μητέρα της, Γουίτνεϊ Χιούστον)

spl941424_001.jpg

Τα χ��ρμόσυνα νέα ανακοίνωσε ο Μπόμπι Μπράουν κατά την διάρκεια συναυλίας του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Verizon Theatre του Ντάλλας:

«Μπορώ επιτέλους να σας πω σήμερα, πως η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε! Με παρακολουθεί!» είπε ο τραγουδιστής στο κοινό του.

(Ο Μπόμπι Μπράουν)

spl966761_001.jpg

Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε μέσω Facebook και η θεία της Μπόμπι Κριστίνα, Τόνι Μπράουν, η οποί�� έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:

spl942976_002.jpg

«Τόσα πολλά μηνύματα! Λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντ��σω σε όλα, αλλά θα το κάνω αργότερα! Απλά επιτρέψτε μου να περάσω αυτές τις στιγμές με την οικογένεια μου! Ναι η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε και πλέον δεν υποστηρίζεται μηχανικά!!! Ο θεός είναι μεγάλος! Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά της μέχρι να συνέλθει τελείως αλλά θα γίνει καλά!!!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΟΠΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top