Ζητούνται… νονοί για το πριγκιπικό μωρό: ΑΥΤΟΙ είναι οι επικρατέστεροι!

Από μέρα σε μέρα γεννάει η Κέιτ Μίντλετον

Ζητούνται… νονοί για το πριγκιπικό μωρό: ΑΥΤΟΙ είναι οι επικρατέστεροι!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ερχομό του δεύτερου πριγκιπικού μωρού και... από τώρα ψάχνουν τους νονούς, με τα αδέρφια του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κείτ Μίντλετον να είναι μέσα στους επικρατέστερους!

Εκτός από τα πολλά ονόματα, η παράδοση θέλει τους «γαλαζοαίματους» να έχουν και πολλούς νονούς. Ενδεικτικά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει έξι, ενώ ο γιος του και τρίτος στη σειρά της διαδοχής, πρίγκιπας Τζορτζ, επτά. «Ο ρόλος του νονού είναι σημαντικός. Είναι αυτός που καθοδηγεί θρησκευτικά το μωρό και του συμπαραστέκεται όπως οι γονείς και η οικογένειά του. Κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν έως και 12 νονούς, οπότε είναι δύσκολο να πει κανείς με σιγουριά πόσους θα επιλέξουν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ», αναφέρει στο βρετανικό «Hello» η ειδικός σε θέματα του παλατιού, Βικτόρια Άρμπιτερ

godparents--z.jpg
(Ο πρίγκιπας Χά��ι, η Πίπα Μίντλετον, η πρώην βασιλική νταντά Τίγκι Πέτιφερ και ο φίλος του ζευγαριού Μάρκ Ντάιερ)

Πληροφορίες που δημοσιεύονται στον βρετανικό Τύπο θέλουν ως επικρατέστερους για νονούς τον πρίγκιπα Χάρι και την Πίπα Μίντλετον, οι οποίοι δεν έγιναν νονοί του πρίγκιπα Τζορτζ, αλλά είχαν ενεργό ρόλο στη βάπτισή του, αφού διάβασαν περικοπές από το κατά Λουκά και κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, αντίστοιχα. Παράλληλα, πιθανοί νονοί θεωρούνται η μεγαλύτερη αδερφή της αδικοχαμένης πριγκίπισας Νταϊάνα, λαίδη Σάρα ΜακΚορκουντέιλ και παιδικές φίλες της εγκυμονούσας δούκισσας, όπως οι Αλίσια Φοξ-Πιτ και Άλις Άβενελ.

lady-sarah-mccorquodale-1--a.jpgprincess-beatrice--a.jpg
(Η μεγαλύτερη αδερφή της πριγκίπισσας Νταϊάνα και οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενεία)

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες εκτιμούν πως ο Ουίλιαμ θα επιλέξει ένα από τα ξαδέρφια του, όπως οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενεία, ενώ δεν θα λείψουν, όπως και στην περίπτωση του πρίγκιπα Τζορτζ, φιλικά πρόσωπα το ζευγαριού, όπως η Τζέκα Κρεγκ (γνωστή για την περιβαντολλογική της δράση στην Αφρική, όπως και το ζευγάρι), ο Σαμ Γουάλι - Κοέν (τζόκεϊ, φιλάνθρωπος και πρώην συμμαθητής της Κέιτ) και τα αδέρφια Λουκ και Μαρκ Τόμλινσον (με τα οποία ο πρίγκιπας κάνει ιππασία).

sam-waley-cohen-1--a.jpgjecca-craig--a.jpg
(Ο Σαμ Γουάιλι - Κοέν και η Τζέκα Κρεγκ)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να γίνει ξανά μαμά μεταξύ 24 και 28 Απριλίου, με πιθανότερη ημερομηνία την 25η του μήνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΦΩΤΟ: φρούριο το Λονδίνο για... να γεννήσει η Μίντλετον!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top