Περράκη: «γυρνάει η απόφαση του χωρισμού συνέχεια στο μυαλό σου όμως την αναβάλλεις»

«Σκέφτομαι τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι πως τα έκανα όλα αυτά»

​Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Αναστασία Περράκη και ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος έβαλαν τέλος στο γάμο τους, και το μοντέλο αποκάλυψε στην εκπομπή «Μία» πώς έφτασαν στο χωρισμό!

mixailos.jpg
«Μπαίνοντας σ’ ένα γάμο πρέπει να έχεις κοινούς στόχους. Πρέπει να δουλεύεις μαζί με τον άλλο για κάτι καλύτερο. Αυτό δε συμβαίνει δυστυχώς. Τα τελευταία χρόνια αυτό που γίνεται είναι ποιος θα πει την τελευταία λέξη και ποιος θα πατήσει πόδι στον άλλο. Μπαίνεις δηλαδή σ’ έναν ανταγωνισμό με τον άλλο που δε χρειάζεται γιατί δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα» αποκάλυψε η Αναστασία.

Τι ήταν όμως αυτό που αναζητούσε το μοντέλο από το σύντροφό της;

«Ήθελα αγάπη, κατανόηση, να κάνουμε πράγματα μαζί. Δεν ήθελα κάτι διαφορετικό από αυτά που θέλει όλος ο κόσμος. Μπορεί κάποιος να σου δίνει την αγάπη του αλλά να μη σου κάνει ο τρόπος που στη δίνει» τόνισε.

Παράλληλα, εξήγησε πως το να πάρουν την απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους ήταν κάτι που το έκαναν με «μισή καρδιά», μιας και σκέφτονταν πως θα το πάρει η μονάκριβη κόρη τους.

«Γυρνάει αυτή η απόφαση συνέχεια στο μυαλό σου αλλά την αναβάλλεις και λες πως μπορεί κάτι ν’ αλλάξει. Σκέφτεσαι το παιδί σου και όχι τον εαυτό σου. Είχα αφιερωθεί πολύ στο παιδί…άφηνα τον εαυτό μου στην άκρη και ασχολούμουν μόνο με το παιδί. Τώρα ��κέφτομαι τον εαυτό μου τότε και αναρωτιέμαι πως τα έκανα όλα αυτά» εξομολογήθηκε και π��όσθεσε: «στην αρχή ήταν δύσκολο. Θέλαμε ότι καλύτερο για το παιδί μας. Θέλαμε μία λύση που να καλύπτει και τις δύο πλευρές και φυσικά το παιδί».

Η ίδια πλέον έχει αφήσει πίσω τη στενοχώρια που πέρασε και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Ακόμα βέβαια δεν έχει κάνει καινούργια σχέση αφού, όπως τόνισε, είναι πολύ νωρίς.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top