Πήγε στο Βρεττό η Γερμανού μετά το χωρισμό της

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο τραγουδιστής για όλα αυτά

Πήγε στο Βρεττό η Γερμανού μετά το χωρισμό της

Μετά την αποκάλυψη πως ο Ηλίας Βρεττός βρήκε τη νέα του αγάπη του στο πρόσωπο της Φελίσιας Λαπάτη, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο τραγουδιστής συναντήθηκε και με την πρώην του Ναταλία Γερμανού.

Όχι οι δύο τους δε βγήκαν ραντεβού αλλά η φρεσκοχωρισμένη Ναταλία πήγε να τον απολαύσει εκεί που τραγουδάει. Την ίδια στιγμή βέβαια εκεί, βρισκόταν εκεί και η Φελίσια.

Τι είπε ο τραγουδιστής για τη συνάντηση τους;

«Η Ναταλία Γερμανού μου είχε πει. Πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί τους ίδιους θα συναντήσεις κατεβαίνοντας. Αυτή την κουβέντα της την κρατάω μέσα μου και την τηρώ. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τη Ναταλία. Είναι ένας άνθρωπος, του οποίου την κρίση εμπιστεύομαι και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό. Στα προσωπικά μου είναι ο άνθρωπος που θα πάρω τηλέφωνο».

Αυτά είπε ο τραγουδιστής για την πρώην και μετά αναφέρθηκε και στη νυν!

λαπατη.jpg

«Ότι αποφάσισε κάποιος να βγάλει κάτι δε σημαίνει πως και εγώ είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σ’ αυτό. Δεν μου αρέσει ποτέ να δίνω τροφή για σχόλια που αφορούν την προσωπική μου ζωή. Πάντα την κρατάω προστατευμένη» δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός, ενώ ξεκαθάρισε, πως αν και η Φελίσια συμμετείχε στο videoclip του με τίτλο "Όλα τα ξέρω", δεν είχαν ίδιες μέρες γυρίσματα.

Προσέξτε μόνο μην πάθει κάτι από την πολύ προστασία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top