Γνωστός ηθοποιός δηλώνει έτοιμος να μας δείξει το… μόριo του!

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω!»-Πρώτη δημοσίευση:14/03/2015, 00:03

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει έτοιμος να μας δείξει το… μόριo του!

​Μπορεί άλλοι να ακούνε γυμνό και να κρύβονται, ο Τσάρλι Χάναμ, όμως, δηλώνει πρόθυμος να δείξει ακόμα και τα γεννητικά του όργανα!

«Το γυμνό που κάνω τώρα, που απλά βγάζω μόνο την μπλούζα μου, δεν με ενοχλεί καθόλου. Αλλά στο παρελθόν έχω εμφανιστεί και ολόγυμνος, όταν ήμουν 18, στη σειρά “Queer Αs Folk”. Βέβαια, επειδή έκανα έναν 15χρονο, τα πλάνα “κόβονταν”», λέει ο 34χρονος ηθοποιός, στο περιοδικό «Elle» του Καναδά.

Η σειρά στην οποία αναφέρεται ο πρωταγωνιστή της σειράς «Songs Of Anarchy» και παραλίγο κ. Γκρέι στο «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» (πήρε τον ρόλο, αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε και έτσι προέκυψε ο Τζέιμι Ντόρναν) είναι μία από τις πιο διαδεδομένες gay σειρές στη Βρετανία. Όπως έχει γράψει στο παρελθόν το star.gr, το «Queer As Folk» προβλήθηκε το 1999 και έκανε τον Τσάρλι διάσημο, ενώ οι «καυτές» σκηνές εξακολουθούν να κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω Ίντερνετ.

«Δεν έχω πρόβλημα να εμφανιστώ γυμνός ακόμα και τώρα, που δεν είμαι 20 χρονών. Είμαι σίγουρος ότι θα το έκανα, δεν έχω τίποτα να κρύψω!», καταλήγει ο ηθοποιός και εμείς αναρωτιόμαστε πόσο διαφορετικό θα ήταν το «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» αν δεν είχε απαρνηθεί τον ρόλο του βιτσιόζου κου. Γκρέι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top