Σε τραχειοτομή υπέβαλαν οι γιατροί την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον-Παραμένει σε κώμα η 21χρονη

Στο πλευρό της οι συγγενείς της-Παρακαλά να την δει ο σύντροφος της, αλλά δεν τον αφήνουν

Σε τραχειοτομή υπέβαλαν οι γιατροί την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον-Παραμένει σε κώμα η 21χρονη

​Σε τραχειοτομή υπέβαλαν οι γιατροί την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία παραμένει για τρίτη εβδομάδα σε κώμα, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η εν λόγω διαδικασία δεν σημαίνει ότι η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα χειροτέρεψε ή καλυτέρεψε.

bobbi-kristina-brown-breathing-tube-removed-03.jpg
Η τραχειοτομή, έγινε για να αποφευχθεί μια πιθανή μόλυνση, καθώς ο αναπνευστικός σωλήνας που είχε μέχρι στιγμής η 21χρονη, ίσως διέβρωνε την τραχεία και προκαλούσε πρόβλημα.

Η τραχειοτομή ή τραχειοτομή (είναι το ίδιο), αποτελεί μια χειρουργική επέμβαση και συνήθως συμβαίνει δεκατέσσερις μέρες αφότου ο ασθενής έχει πέσει σε κώμα:

bobbi-kristina-brown-breathing-tube-removed-04.jpg
«Περιμένεις να δεις αν θα καταφέρει να συνέλθει. Αν δεν συνέλθει και πιστεύεις πως θα χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε του κάνεις τραχειοτομή», αναφέρει ο Dr Benson και προσθέτει πως «στις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας τραχειοτομής, δεν συγκαταλέγεται μια μόνιμη βλάβη στις φωνητικές χορδές. Αν ο ασθενής ξυπνήσει, τότε του βάζουν μια βαλβίδα στην τραχειοτομή, ώστε να μπορεί να μιλήσει».

bobbi-kristina-brown-breathing-tube-removed-07.jpg
Την ίδια στιγμή πάντως, η οικογένεια της Μπόμπι Κριστίνα όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά συνεχίζει να έχει ελπίδες πως η νεαρή κοπέλα θα «ξυπνήσει» από το κώμα στο οποίο βρίσκεται από τις 31 Ιανουαρίου.

bobbi-kristina-brown-breathing-tube-removed-02.jpg
Παράλληλα, ο σύντροφος της Νικ Γκόρντον, που από πολλούς θεωρείται υπεύθυνος για την κατάσταση της, παρακαλά δημόσια να του επιτρέψουν την είσοδο στο νοσοκομείο, ώστε να είναι στο πλευρό της Μπόμπι Κριστίνα, αλλά η οικογένεια της, του έχει απαγορεύσει κάθε επαφή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top