Πάσχει από καρκίνο ο τραγουδιστής των Iron Maiden!

«Παλεύει» με χημειοθεραπείες και ακτινολογίες εδώ και περίπου τρεις μήνες

Πάσχει από καρκίνο ο τραγουδιστής των Iron Maiden!

​«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει εδώ και περίπου τρεις μήνες ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, όπως ανακοίνωσε το γνωστό συγκρότημα μέσω της ιστοσελίδας του!

Ο 56χρονος τραγουδιστής διεγνώσθη με καρκίνο στη γλώσσα, έπειτα από όγκο που ανακάλυψαν οι γιατροί στο ευαίσθητο αυτό σημείο.

«Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Μπρους επισκέφτηκε τον γιατρό του για ένα τσεκ απ ρουτίνας. Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω τεστ και βιοψία, από όπου αποκαλύφθηκε ο κακοήθης όγκος στη γλώσσα του. Χθες, ολοκληρώθηκε η θεραπεία με χημειοθεραπείες και ακτινολογίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως διαβεβαίωσαν οι γιατροί, ο διάσημος καλλιτέχνης αναμένεται να αναρρώσει πλήρως τους επόμενους μήνες, αφού ακολούθησε με επιτυχία την προτεινόμενη θεραπεία.

«Ο όγκος διαγνώσθηκε σε αρχικό στάδιο και η πρόγνωση είναι αρκετά καλή… ο Μπρους είναι καλά, λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις…», συνεχίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι στα τέλη Μαΐου θα υπάρξουν νεότερα και ζητώντας από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του frontman και της οικογένειάς του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top