Ποια 19χρονη τραγουδίστρια αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 100.000 ευρώ;

Πλήρωσε μάλιστα και τοις μετρητοίς!

Ποια 19χρονη τραγουδίστρια αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 100.000 ευρώ;
Δεν σας το είπαμε εμείς; Σας το είπαμε! Η Miley Cyrus… παραμεγάλωσε! Στα 19 της, η νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται πως νιώθει και συμπεριφέρεται σαν να είναι πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Αφού λοιπόν απελευθερώθηκε σεξουαλικά και άρχισε να σβήνει τούρτες σε σχήμα πέους –όπως σας γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα από το star.gr-, τώρα αγόρασε και μια πανάκριβη Mercedes, SL550, αξίας… 100.000 ευρώ!
Πρόκειται για ένα superlux κάμπριο αυτοκίνητο σε άσπρο χρώμα το οποίο η Miley Cyrus πλήρωσε τοις μετρητοίς και στη συνέχεια, το οδήγησε πανευτυχής στο σπίτι της, με το σωματοφύλακα της να την ακολουθεί από πίσω με το παλιό της αυτοκίνητο.

Κι αν νομίζετε πως δεν θα τα καταφέρει να το οδηγήσει, να σας ενημερώσουμε πως η Hannah Montana στα 16 της μόλις, είχε λάβει δώρο μια πανάκριβη Porsche, την οποία όπως λέει δεν ευχαριστήθηκε, επειδή εκείνη ήταν ανήλικη τότε, και το οδηγούσε η μητέρα της.

Μάλιστα η νεαρή τραγουδίστρια δηλώνει και πολύ καλή οδηγός: «λατρεύω την οδήγηση και είμαι πολύ καλή σ΄αυτό. Αλήθεια είμαι!» λέει.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top