Το μήνυμα- «καρφί» που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram

«Το να γίνεις ευτυχισμένος, είναι απλά μ��α απόφαση!»

Το μήνυμα- «καρφί» που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram

​Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να μην έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για την σχέση της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, ωστόσο φροντίζει να περνά τα… «μηνύματά» της προς κάθε αποδέκτη.

1050_ELENI_FOYREIRA_28122014.jpg
Η τραγουδίστρια που μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Σαμαρά, έπεσε στην αγκαλιά του εφοπλιστή, πόσταρε στο Instagram της, μια φωτογραφία που γράφει τα εξής:

«Η αξία των πραγμάτων δεν εξαρτάται από το χρόνο που διαρκούν, αλλά από την ένταση με την οποία γίνονται! Γι΄αυτό υπάρχουν στιγμές αλησμόνητες, πράγματα ανεξήγητα και άτομα ασύγκριτα! Το να γίνεις ευτυχισμένος, είναι απλά μια απόφαση!»

foureira.jpg
Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι «καρφί» προς όλους όσοι λένε ότι βρήκε γρήγορα αντικαταστάτη, αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι ευτυχισμένη και φαίνεται.

Οι παπαράτσι όπως θα δείτε και στην παρακάτω φώτο, την τσάκωσαν την ώρα που έβγαινε από το σούπερ μάρκετ, κουβαλώντας ένα καρότσι γεμάτο ψώνια.

(φώτο από "Hello")

f1.jpg
Άλλωστε τα δημοσιεύματα την θέλουν να περνά περισσότερο χρόνο με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, ο οποίος κοιμάται όλο και πιο συχνά στο σπίτι της, ενώ βγάζει βόλτα και το αγαπημένο της σκυλί.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top