Χρήστος Λούλης: «Η περίπτωση της βράβευσης του Ρουβά, ήταν φάουλ»

"Ο κόσμος έχει χάσει το κριτήριό του" είπε ο ηθοποιός

Χρήστος Λούλης: «Η περίπτωση της βράβευσης του Ρουβά, ήταν φάουλ»

Από τις 14 Ιανουαρίου ο Χρήστος Λούλης θα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Άμλετ που ανεβαίνει στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Με αφορμή λοιπόν, αυτό το γεγονός ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Realnews και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην βράβευση του Σάκη Ρουβά και την αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε για το αν το θέατρο είναι για όλους όσους θέλουν να δοκιμαστούν σε αυτό απάντησε: «Εγώ είμαι της άποψης ότι όποιος θέλει να δοκιμαστεί στο θέατρο, έχει δικαίωμα να το κάνει. Η περίπτωση της βράβευσης του Ρουβά, όμως ήταν φάουλ. Μπορεί να ήταν πολύ καλός σαν Διόνυσος - δεν είδα την παράσταση και είναι αδικία για αυτόν να γίνεται σούσουρο για κάτι που δεν έχουν δει οι περισσότεροι - αλλά, εφόσον μιλάμε για Βραβείο Αρχαίου Δράματος και όχι Πρωτοεμφανιζόμενου στο Αρχαίο Δράμα, η βράβευση αποτελεί μια πολιτική πράξη που δίνει λάθος σήμα στους νέους ηθοποιούς ή σε εκείνους που έχουν αφιερωθεί στο είδος εδώ και χρόνια. Δεν μπορώ να συμφωνήσω εντελώς με τη Διαβάτη - τα περί «αστυνομίας θεάτρου» είναι φασιστικά πράγματα - αλλά καλό είναι καμιά φορά κάποιος να τα λέει... Και ύστερα, ποιος δίνει τα βραβεία (που δεν τα γουστάρω, μεταξύ μας, και ας έχω πάρει δύο) και με ποια κριτήρια; Είναι κριτήριο το ότι χειροκροτείσαι από τον κόσμο; Μα ο κόσμος έχει χάσει το κριτήριό του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top