Μάριος Αθανασίου: «στη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου είχα μεγαλύτερη αγωνία»

Πως αντέδρασε ο εννιάχρονος γιος του όταν αντίκρισε την αδερφή του;

Μάριος Αθανασίου: «στη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου είχα μεγαλύτερη αγωνία»

​Την καρδιά του άνοιξε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μάριος Αθανασίου και μίλησε για το δεύτερο του παιδί που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες.

Ο ηθοποιός όντως ήδη πατέρας ενός εννιάχρονου αγοριού, του Αλέξανδρου, μίλησε για τον ερχομό της κόρης του: «είναι άλλο να γίνεται κάποιος πατέρας στα 30 του και άλλο στα 40, γιατί αυτή η διαδικασία είναι πάρα πολύ σημαντική και πολύ δραστήρια στη ζωή ενός άντρα. Τώρα ήμουν πιο συνειδητοποιημένος, ήξερα τι να περιμένω αλλά ταυτόχρονα είχα μεγαλύτερη αγωνία και φόβο. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις τα συναισθήματα είναι τα ίδια. Όταν αντικρύζεις για πρώτη φορά το παιδί σου νομίζεις πως ο χρόνος σταματάει. Τις δύο πρώτες μέρες πήγαινα σα μεθυσμένος στο γύρισμα. Ήθελα να κλάψω να γελάσω και να αγκαλιάσω όλο τον κόσμο».

Πως αντέδρασε όμως ο γιος που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός από την πρώην σύντροφό του Μαρία Σολωμού όταν πρωτοαντίκρισε την αδερφή του;

«Επειδή έχουν εννέα χρόνια διαφορά δεν ζήλεψε καθόλου. Ίσα-Ίσα που χάρηκε πολύ και είναι περήφανος που του μοιάζει» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Όσο για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Μάρθα Αμαξοπούλου ο Μάριος είναι κάθετος: «όχι δεν ήμουν ποτέ της τυπολατρίας και δεν είμαι από τους ανθρώπους που περνούν καλά όταν έχουν καλεσμένους σπίτι τους» ξεκαθάρισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top