Το μεγάλο παράπονο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Ποιος άνδρας ήταν ο καημός της λίγο πριν πεθάνει;

Το love-story του ζευγαριού-«Οι δυο τους έμοιαζαν με σπασμένα καράβια»

Το μεγάλο παράπονο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Ποιος άνδρας ήταν ο καημός της λίγο πριν πεθάνει;

​«Ήταν σαν δύο σπασμένα καράβια οι δυο τους, μακριά ο ένας από τον άλλο... Όλα ήταν μια θύελλα για την Αλίκη... Πάθος». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η Κική Σεγδίτσα τον μεγάλο έρωτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Γιώργο Ηλιάδη, ο οποίος δεν «έσβησε» ποτέ.

Η εθνική μας σταρ, άφησε την άφησε την τελευταία της πνοή με ένα μεγάλο παράπονο, καθώς πέθανε στο νοσοκομείο περιμένοντας τον μεγάλο της έρωτα, που δεν είναι άλλος από τον Κύπριο επιχειρηματία, με τον οποίο στο παρελθόν είχαν παντρευτεί κρυφά.

30a6d25c84b3f4cf329c66786d350e5b_M.jpg
Δυστυχώς, ο Ηλιάδης δεν πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως για να την δει, και έτσι η ηθοποιός έφυγε με αυτό τον καημό.

Σύμφωνα με την Κική Σεγδίτσα, έναν από τους λιγοστούς ανθρώπους εμπιστοσύνης της Αλίκης, ο Γιώργος Ηλιάδης ήταν ο μεγαλύτερος της έρωτας, τον οποίο ποτέ δεν ξεπέρασε.

aliki3_1.jpg
Στο βιβλίο της «Σπασμένα Καράβια: Α. Βουγιουκλάκη-Γ. Ηλιάδης» το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ημέρες, η Κική Σεγδίτσα αναφέρει χαρακτηριστικά για το love story του ζευγαριού:

«Μέχρι λίγο πριν πεθάνει μιλούσαν στο τηλέφωνο. Τον περίμενε... Του έλεγε: "Πότε θα έρθεις; Πες μου πότε". Κι αυτός, επειδή ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και υπήρχαν τότε κάποια γεγονότα, δεν μπόρεσε να έρθει πιο γρήγορα. Τη στιγμή που την πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της, τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε... φύγει», σημειώνει, και συνεχίζει:

«Έξι χρόνια έμειναν μαζί με τον Γιώργο, αλλά μετά τον μυστικό γάμο τους ούτε έναν χρόνο. Χώρισαν για αυστηρά προσωπικούς λόγους του Ηλιάδη, τους οποίους σεβάστηκε η Αλίκη. Αλλά ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ. Βλεπόντουσαν κλεφτά. Μιλούσαν στο τηλέφωνο. Προσπάθησαν και δεύτερη φορά να ενωθούν, αλλά δεν ξανακατάφεραν... Η Αλίκη έπαιρνε τηλέφωνο τον Γιώργο, του έβαζε να ακούει το "Σπασμένο Καράβι" που τραγουδάει ο Κώστας Καράλης. Ήταν σαν δύο σπασμένα καράβια οι δυο τους, μακριά ο ένας από τον άλλο... Όλα ήταν μια θύελλα για την Αλίκη... Πάθος».

assets_LARGE_t_1401_1418048_type12563.jpg

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ-ΤΟ «LOVE STORY» ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ:

Η Αλίκη απέδειξε ότι αν θες να κρύψεις κάτι, το καταφέρνεις, όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’80 παντρεύτηκε κρυφά με τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη.

Οι δυο τους ήθελαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους, χωρίς να το μάθει κανείς. Έτσι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών, κάτω από άκρα μυστικότητα. Μόνο 5-6 στενοί φίλοι του ζευγαριού γνώριζαν για τον γάμο.

Όπως μυστικά παντρεύτηκαν, έτσι πήραν και διαζύγιο λίγο καιρό μετά.
Πότε έγινε γνωστό πως είχαν παντρευτεί μυστικά; Μια δεκαετία μετά, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξη της στον Νίκο Χατζηνικολάου, αποκάλυψε τον γάμο της λέγοντας: «Σας την έσκασα!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top