Τα «έχωσε» και στον Αρναούτογλου η Διαβάτη για Ρουβά: «Αν δεν ήταν αυτό, δεν θα με καλούσατε!»

Πρώτη Αναρτηση:11/12/2014 01:00

Τα «έχωσε» και στον Αρναούτογλου η Διαβάτη για Ρουβά: «Αν δεν ήταν αυτό, δεν θα με καλούσατε!»

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ήταν η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τα βραβεία «Κάρολος Κουν», όπου βγήκε και «τα έχωσε» στους διοργανωτές, ενώ στη συνέχεια «φωτογράφισε» τον Σάκη Ρουβά που παρέλαβε το βραβείο «Αρχαίου Δράματος», λέγοντας πως θα έπρεπε να υπάρχει «αστυνομία θεάτρου».

Εμφανώς εκνευρισμένη, η ηθοποιός βγήκε στα "Καρντάσιανς" και διαχώρισε την τηλεόραση από το θέατρο, εξηγώντας πως είναι τόσο οργισμένη με όλα όσα συμβαίνουν, θέλοντας να αφυπνίσει τον κόσμο, έστω κι αν καταλήξει να γίνει νούμερο:

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Είμαι οργισμένη. Όσο μεγαλώνεις, ανέχεσαι λιγότερο μερικά πράγματα. Είμαι στο σημείο να βγω στις πλατείες, να μιλήσω στον κόσμο και να γίνω νούμερο!»

Resizer.jpg

Στη συνέχεια, «την είπε» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν εκείνος πήγε να φέρει τη συζήτηση στον Σάκη Ρουβά:

«Αν δεν ήταν αυτό δεν θα με καλούσατε. Δεν θα σας αφήσω (να με διακόψετε). Εσείς θα μετανιώσετε που με φέρατε εδώ πέρα!», εξηγώντας παράλληλα και την αιτία του ξεσπάσματος της:

«Πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε κάποια πράγματα. Όταν μιλάω, αναφέρομαι στο θέατρο. Αγαπώ την τηλεόραση γιατί εκείνη με έφτιαξε, αλλά άλλο το θέατρο, άλλο η τηλεόραση και άλλο η πίστα. Το θέατρο δεν είναι απλή υπόθεση μην τα μπερδεύουμε. Ηθοποιοί δεν είναι όλοι! Είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός!»

Όταν δε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε ότι έχει… «πόνο» για το όλο θέμα, εκείνη έγινε έξαλλη, απαντώντας:

«Δεν έχω κανένα πόνο και κάνετε μεγάλο λάθος, ούτε κανένα παράπονο. Δεν είμαι από αυτές που κλαίγονται!», προσθέτοντας πως «είμαστε πολύ λίγοι ηθοποιοί στην Ελλάδα. Υπάρχουν διασκεδαστές stars, θεατρίνοι, μίμοι, αυτοί που παίζουν τον εαυτό τους, οι ωραίες, οι ωραίοι και τα μοντέλα, γιατί έχει καταργηθεί η άδεια του ηθοποιού. Αμφιβάλλω ότι στην επιτροπή είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι και δεν έχω δει κανέναν απ΄αυτούς στο θέατρο ούτε εκείνοι με έχουν δει. Εγώ όλο αυτό το ξεκίνησα για να ξυπνήσει ο κόσμος και να καταλάβει κάποια πράγματα. Το γούστο του κοινού έχει εκπέσει πάρα πολύ. Αρνήθηκα την αηδία που μου δώσανε γιατί τους είπα ότι αν το δεχτώ, με την αξία που έχω θα αναβαθμίσω αυτή τη σαχλαμάρα. Πήγα μόνο και μόνο για να πω κάποια πράγματα».

Και δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια έκανε την καταγγελία της:

«Όλο αυτό γίνεται επειδή έχουν επιβάλλει πρότυπα, ινδάλματα και ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Ο κόσμος παρασύρεται και έχει γίνει άκριτος, επειδή τον παρασύρουν. Αν δεν τους πει ο τάδε κριτικός, περιοδικός και δημοσιογράφος ότι κάτι δεν είναι καλό, δεν πάνε να το δουν. Υπάρχει προστασία από περιοδικά και ανθρώπους που “τα παίρνουνε” για να σου βάλουν αστερίσκους! Όποιος έχει πιο πολλά λεφτά να δώσει, πιο πολλούς αστερίσκους παίρνει. Κι εκεί πάει ο κόσμος ο καημένος και το καταγγέλλω!»

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν αφορίζει την τηλεόραση, αφού αυτή την έκανε γνωστή: «Στην τηλεόραση και για τα λεφτά και για την προβολή πάω! Δεν θα το αρνηθώ!»

ΤΕΛΟΣ, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε ότι ο Σάκης δήλωσε πως την αγαπάει, η Χρυσούλα Διαβάτη απάντησε:

«Από πού με αγαπάει; Με έχει δει ποτέ του;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O σκηνοθέτης του Ρουβά απαντά: «άκουσα για πτέρυγα στις φυλακές Διαβατών»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Διαβάτη - Ρουβά: απίστευτες ατάκες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top