ΔΕΙΤΕ την άγνωστη φωτογραφία του πριγκιπικού μωρού που διέρρευσε!

Στο φως ευχαριστήριο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Μίντλετον

ΔΕΙΤΕ την άγνωστη φωτογραφία του πριγκιπικού μωρού που διέρρευσε!

Μία οικογενειακή πόζα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, της Κέιτ Μίντλετον και του πριγκιπικού μωρού είδε το φως της δημοσιότητας, με το Παλάτι να επιβεβαιώνει πως η φωτογραφία που διέρρευσε ήταν ένα ευχαριστήριο δώρο και είναι αυθεντική!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από περίπου 9 μήνες, τον περασμένο Μάρτιο, όταν η «γαλαζοαίματη» οικογένεια περιόδευε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, από τον Τζέισον Μπελ.

Όρθιοι και με την δούκισσα να κρατά τον μικρό πρίγκιπα στην αγκαλιά, ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και ο 8 μηνών τότε Τζορτζ χαμογελούν ως ευχαριστήριο σε όσους συνάντησαν στην περιοδεία τους. Μάλιστα, η φωτογραφία είναι υπογεγραμμένη από το ζευγάρι, κάτι που την καθιστά μοναδική.

royalcouple.jpg

«Επιβεβαιώνω ότι η φωτογραφία είναι αυθεντική. Ήταν δώρο για όσους συμμετείχαν στην περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία», δήλωσε εκπρόσωπος του Παλατιού.

Θυμίζουμε πως οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα κυκλοφόρησαν ένα μήνα μετά την γέννησή του (στην αγκαλιά τον γονιών του, τον Αύγουστο του 2013, ενώ ακολούθησαν εκείνες της βάπτισης (Οκτώβριος 2013) και εκείνες για τα πρώτα του γενέθλια (στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, τον Ιούλιο του 2014).

ΔΕΣ MEΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΥ ΜΩΡΟΥ

royal1.jpg

royal2.jpg

rs_634x1024-131024141817-634.prince-christening-george-catherine-william.jpg

royal3.jpg

prince-george-first-birthday-sensational-butterflies-exhibit__oPt.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top