Χρυσάνθη Ντάφλα: μετά το διαζύγιο ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ξανά!

Κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή

​Νέα σελίδα άνοιξε η Χρυσάνθη Ντάφλα στην προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της Αλέξη Λούβαρη. Ο γάμος της διήρκησε τρία χρόνια και το συναινετικό διαζύγιο εκδόθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο φαίνεται πως ερωτεύτηκε ξανά και πλέον ζει τον έρωτά της με τον γοητευτικό επιχειρηματία Τάσο Πρωτόπαπα.

Παρότι η σχέση τους μετρά μόνο λίγους μήνες, οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

«Η Χρυσάνθη και ο Τάσος μπορεί να είναι φρέσκο ζευγάρι, αλλά η σχέση τους δείχνει να είναι πολύ δυνατή. Μετά το τέλ��ς του γάμου της η Χρυσάνθη ήθελε να μείνει λίγο μόνη, ωστόσο το φλερτ του Τάσου προς το πρόσωπό της κατάφερε να την κάνει να ενδώσει. Έχοντας πλέον το διαζύγιο στα χέρια της, η Χρυσάνθη είναι έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», λέει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του μοντέλου.

Γνωρίστηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή bars- restaurants, που διατηρεί ο ίδιος μαζί με τους δύο συνεταίρους του στην Κηφισιά.

Από την πρώτη ημέρα προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς όμως να κρύβονται.

«Θέλουν να είναι όσο το δυνατό πιο διακριτικοί, χωρίς όμως αυτό να γίνεται εμπόδιο στο να ζουν τα όμορφα συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλο».

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που η Χρυσάνθη Ντάφλα δίνει το «παρών» στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και στο άλλο bar, που ο σύντροφός της διατηρεί στο Κολωνάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top