Επιμένει ο Οικονομόπουλος: «η γυναίκα είναι κάτω από τον άντρα»

Τι απαντά στα «πυρά» που δέχθηκε για την άποψή του

Επιμένει ο Οικονομόπουλος: «η γυναίκα είναι κάτω από τον άντρα»

«Είναι άποψή μου!», λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος και επιμένει ότι η θέση της γυναίκας είναι κάτω από τον άνδρα, τον οποίο και πρέπει να περιποιείται!

Λίγες ημέρες μετά την δήλωσή του «όταν τρώω, δεν σηκώνω το πιάτο μου… δεν δέχομαι η γυναίκα να είναι πάνω από μένα», που προκάλεσε σάλο, ο -πολλά βαρύς- τραγουδιστής «ξαναχτυπά» και επιμένει.

«Έτσι θέλω να είμαι εγώ στη σχέση μου και στην οικογένεια που θα φτιάξω. Θέλω κάποιες αποφάσεις να τις παίρνω εγώ και να αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη και το κόστος των πράξεών μου. Βεβαίως, έχει και η γυναίκα τον ρόλο της σε πολλά πράγματα και ζητήματα, αλλά πιστεύω πως η γυναίκα, όπως έχουμε γνωρίσει εμείς την γυναίκα στην Ελλάδα, περιποιείται τον άντρα της και τα παιδιά της. Αυτό εννοώ, υπάρχουν κάποιοι ρόλοι», είπε στην εκπομπή «Μία».

Απαντώντας σε όσους τον επέκριναν, χαρακτηρίζοντάς τον ακόμα και φαλλοκράτη, ο τραγουδιστής ανέφερε: «δεν έχω κανένα πρόβλημα, να ασχολούνται όσο θέλουν! Δεν είμαι ανατολίτης, καμία σχέση με όσα έγραψαν! Είπα απλά την άποψή μου και έχω το δικαίωμα, μιας και ζούμε σε δημοκρατική χώρα, να λέω την άποψή μου, αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια. Κι εγώ δεν ξεπέρασα τα όρια».

Δεν ξέρουμε αν η Βίκυ Κάβουρα, με την οποία έχει τώρα σχέση ο Νίκος, σηκώνει ή όχι το πιάτο του. Για την «κουνελομάνα», Ζέτα Θεοδωροπούλου, με την οποία ήταν ζευγάρι στο παρελθόν, μια… αμφιβολία την έχουμε!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Οικονομόπουλου και το σχόλιο της Βανδή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top