ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ: «Ο Έμπολα δημιουργήθηκε για τον έλεγχο του πληθυσμού»

πρώτη ανάρτηση: 14-10-2014, 00:00

ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ: «Ο Έμπολα δημιουργήθηκε για τον έλεγχο του πληθυσμού»

​Την… «άποψη» του για τον ιό Έμπολα που έχει σκοτώσει περισσότερους από 4.000 ανθρώπους αποφάσισε να εκφράσει ο Κρίς Μπράουν μέσω Twitter, αρχίζοντας τις θεωρίες… συνωμοσίας.

Ο 25χρονος ράπερ και πρώην της Ριάνα, τουίταρε το εξής:

«Δεν ξέρω… Αλλά νομίζω πως ο Έμπολα είναι ένας τρόπος ελέγχου του πληθυσμού. Σκ@τ@. Το ξέρω πως ακούγεται τρελό».

empola.jpg

Το tweet αυτό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τους εκατομμύρια followers του Κρίς Μπράουν να το χαρακτηρίζουν «γελοίο».

Μάλιστα ο ράπερ δέχθηκε και φραστική επίθεση από πολύ κόσμο που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι στον φονικό ιό ο οποίος έχει πάρει τη μορφή επιδημίας στην Δυτική Αφρική, ενώ κρούσματα του έχουν υπάρξει και σε Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη.

1413210043711_Image_galleryImage_INGLEWOOD_CA_AUGUST_24_Re.jpg
Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και celebrities τον έκραξαν μέσω Twitter, με πρώτο και καλύτερο τον κωμικό Γουόρεν Χόλστάϊν, ο οποίος σχολίασε:

«Ο Κρις Μπράουν τουίταρε πως ο Έμπολα είναι ένας τρόπος ελέγχου του πληθυσμού. Θα έπρεπε να το δοκιμάσει!», ενώ ο Κέβιν Χίλντεμπραντ είπε:

«Ας έχουμε στο νου μας, ότι ο Κρις Μπράουν είναι εντελώς ηλίθιος, επομένως η θεωρία του για τον Έμπολα, αξίζει τόσο όσο αυτή ενός ηλίθιου ��ωριάτη».

chris-brown-2013.jpg
Τέλος, ο Γουέϊν Ντέρχμα, τουίταρε:

«Το γονίδιο της ηλιθιότητας είναι πολύ ισχυρό στον Κρίς Μπράουν».

Να σημειωθεί πάντως, πως το tweet του ράπερ για τον Έμπολα, συγκέντρωσε 9.500 retweets, ενώ ο Κρις δεν έκανε καν τον «κόπο» να το σβήσει, παρά τον σάλο που προκάλεσε.

Φαίνεται πως μερικοί celebrities κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά για τον ιό. Εκτός από τον Κρίς Μπράουν που έκανε μεγάλο φάουλ, και η Ίγκι Αζαλέα όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, «ευχήθηκε» σε έναν παπαράτσι να κολλήσει Έμπολα και να πεθάνει, επειδή της είχε σπάσει τα νεύρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top