Σύλβια Δεληκούρα: Δε θα πιστεύετε πως ανακοίνωσε στο σύντροφό της πως είναι έγκυος

Σε λιγότερο από ένα μήνα γίνεται μαμά

Σύλβια Δεληκούρα: Δε θα πιστεύετε πως ανακοίνωσε στο σύντροφό της πως είναι έγκυος

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Σύλβια Δεληκούρα, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδί από το σύντροφό της Δημήτρη.

Η τηλεοπτική «Άσπα» της σειράς «Θα βρεις το δάσκαλό σου», αποκαλύπτει τον περίεργο τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε στο σύντροφό της πως είναι έγκυος: «είναι πολύ αστείο του το είπα από το μπαλκόνι. Ο Δημήτρης, είχε πάει βόλτα την Τρούφα και εγώ είχα μείνει στο σπίτι για να κάνω το τεστ εγκυμοσύνης» τονίζει η ηθοποιός και προσθέτει: «Όταν είδα ότι είναι θετικό, του φώναξα από το μπαλκόνι: “Αγάπη μου, σου έχω νέα, έλα γρήγορα”. Ανέβηκε στο σπίτι, και όταν του το είπα, γελάσαμε αλλά νιώσαμε και αμηχανία»

H ηθοποιός, παραδέχεται πως τους τρεις πρώτους μήνες δεν το είχε πει σε κανέναν, παρά μόνο στους γονείς της, καθώς ήθελε πρώτα να βεβαιωθεί πως όλα είναι εντάξει.

Η Σύλβια Δεληκούρα, θυμάται και τη μέρα που γνώρισε τον άντρα της ζωής της: «Γνωριστήκαμε στις αρχές του περσινού καλοκαιριού, εδώ στην Αθήνα. Ο Δημήτρης γνώριζε τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού, που είμαστε φίλες χρόνια, και βρεθήκαμε όλοι μαζί στην ίδια παρέα. Μετά από εκείνη την πρώτη μας συνάντηση, βρεθήκαμε ξανά στα τέλη Αυγούστου πάλι με κοινούς φίλους και λίγο καιρό αργότερα ήρθαμε πλέον πιο κοντά. Αυτό που μου είπε είναι ότι με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που με είδε»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top