Χαζομπαμπάς ο Άστον Κούτσερ-Δεν αφήνει από την αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του

Η Μίλα Κούνις έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους στις αρχές Οκτωβρίου

Χαζομπαμπάς ο Άστον Κούτσερ-Δεν αφήνει από την αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του

Χαζομπαμπάς με τα όλα του είναι ο Άστον Κούτσερ μετά τη γέννηση της κόρης του!

article-2785480-21DC07B100000578-575_634x621.jpg
Όπως σας έχει γράψει το star.gr, η Μίλα Κούνις έφερε στον κόσμο στις 2 Οκτωβρίου τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 31χρονη σταρ γέννησε στο αγαπημένο μαιευτήριο των celebrities, το «Cedars-Sinai» του Λος Άντζελες, στο οποίο ο 36χρονος αρραβωνιαστικός της την μετέφερε κάνοντας… ράλι.

Αφού λοιπόν o Άστον Κούτσερ μοιράστηκε την ευτυχία του με τους followers του στο twitter, αποκαλύπτοντας το όνομα της μικρούλας, η οποία θα λέγεται Γουάιατ Ιζαμπέλ, και τη φωτογραφία της, κάνει τα πάντα για να είναι ο τέλειος μπαμπάς. Διαβάζει ακόμα και βιβλία για γονείς και για το σωστό μεγάλωμα των παιδιών!

article-2785480-21E6316500000578-401_634x632.jpg
Σύμφωνα με το UsWeekly, ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει διαμορφώσει το πρόγραμμά του με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι τις περισσότερες ώρες με τη νεογέννητη κορούλα του, την οποία τρελαίνεται να κρατάει στην αγκαλιά του, ενώ δεν σταματάει να της αγοράζει παιχνίδια.

Μάλιστα, έχε�� ήδη κανονίσει και τις πρώτες διακοπές της μικρούλας Γουάιατ Ιζαμπέλ.

Μαζί με την Μίλα θα ταξιδέψουν μέχρι το πατρικό του ώστε να δουν από κοντά το ανιψάκι του Άστον, το οποίο, όπως σας έχουμε γράψει, γέννησε η αδελφή του λίγες μέρες νωρίτερα από τον ερχομό της κορούλας τους.

Την ίδια ώρα και η 31χρονη ηθοποιός, όπως είναι φυσικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όπως λένε φίλοι της στο περιοδικό «People»: «η Μίλα είναι γεννημένη για μαμά. Είναι και εκείνη ακόμη παιδί και θα γίνει η καλύτερη μαμά που υπάρχει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top