Άννα Βίσση: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της στα «καρφιά» του Μιχάλη Βιολάρη

Νέα κόντρα με άρωμα... Κύπρου!

Άννα Βίσση: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της στα «καρφιά» του Μιχάλη Βιολάρη

Την απάντησή της στον Μιχάλη Βιολάρη έδωσε on camera η Άννα Βίσση μετά τη σκληρή κριτική που της έκανε σε συνέντευξή του στο popaganda.

O τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων για την Άννα Βίσση: «Έχει στην τράπεζα εκατομμύρια, ναι. Αλλά για να τα κάνει αυτά, έπρεπε να δεχτεί να κυλιέται στα πατώματα της Eurovision, ας πούμε».

«Η Άννα έγραψε τραγούδια της μιας χρήσεως. Μέσα της ένιωθε ότι αυτό έπρεπε να κάνει, κι αν νιώθει ευτυχής μ’ αυτό, με το γδύσιμο και την ποπ και τα εξτένσιονς, είναι πάρα πολύ καλό. Είδαμε πάντως ότι, έστω και μέσα σ’ αυτό το πράγμα, το έκανε πολύ καλά και δημιούργησε έναν μύθο. Εμένα δεν με εκφράζει αυτό, αλλά χάρηκα που είδα φέτος, ότι ένιωσε πως δεν έχει πια ανάγκη τα λεφτά. Ένιωσε πως έχει ανάγκη την ποιότητα. Και με την θεατρική της παράσταση με τον Ρέμο, την πέτυχε. Γιατί κι αυτό, δεν είναι ένας διακόπτης, που τον στρίβεις δεξιά και πας ποιότητα» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Άννα Βίσση απάντησε για τα πυρά που δέχθηκε λέγοντας τα εξής: «Ότι και να είπε ο αγαπητός φίλος Μιχάλης Βιολάρης, με τον οποίο συναντήθηκα όταν ήμουν 12 χρονών και έκτοτε δεν ξανασυναντήθηκα, τον συμπαθώ, τον εκτιμώ, ότι έχει κάνει ο άνθρωπος μια χαρά ήταν. Βγαίνουν διάφοροι και λένε πάρα πολλά για μένα. Έχουν δικαίωμα να τα πουν. Τώρα, το πού αποσκοπούν δεν είναι πάντα ξεκάθαρο. Άλλος το κάνει επειδή θέλει κάτι να πει, αλλά συνέχεια να ασχολούνται μαζί μου κάτι λέει αυτό. Δεν ξέρω αν είναι η λέξη "πουλάω" ή δεν "πουλάνε" οι άλλοι -δεν λέω ότι μιλάω για τον Μιχάλη συγκεκριμένα, προς Θεού. Έχω μάθει να μη με ενοχλεί, γιατί αν αρχίσω να ενοχλούμαι, επειδή είμαι πάρα πολύ καλά θα χάσω χρόνο πολύτιμο που θέλω να επενδύσω σε πράγματα που έχουν αξία».

ΔΕΙΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ την απάντηση της Άννας Βίσση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top