ΔΕΙΤΕ: ένας… Παπαδόπουλος στον γάμο του Tζορτζ Κλούνεϊ!

Οι τελευταίες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο μυστήριο

ΔΕΙΤΕ: ένας… Παπαδόπουλος στον γάμο του Tζορτζ Κλούνεϊ!

​Τελικά, παντού υπάρχει ένας Έλληνας, ακόμα και στον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ: σε palazzo της Βενετίας που έχει «άρωμα» Ελλάδας θα παντρευτεί την Αμάλ Αλαμουντίν ο γόης του Hollywood, με τον πρώην δήμαρχο της Ρώμης να τελεί το μυστήριο!

Ο… Papadopoli θα στέψει το ζευγάρι

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πολυαναμενόμενος γάμος θα γίνει αυτό το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, στο «Palazzo Papadopoli», νυν «Aman Canal Grande».

papadopoli.jpg

Το αναγεννησιακού στυλ ξενοδοχείο ανήκε στην ελληνική οικογένεια Παπαδόπουλου, η οποία έφτασε στην Βενετία από την Κέρκυρα, στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν ο Νικόλας Παπαδόπουλος γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Μανταλένα Αλντομπραντίνι, γόνο γνωστής οικογενείας συλλεκτών έργων τέχνης.

papadopoli2.jpg

Το 24 δωματίων palazzo, διακοσμημένο από τον περίφημο αρχιτέκτονα Μικελάντζελο Γκουγκενχάιμ και με τιμές που ξεκινούν από τα 1.270 ευρώ την βραδιά, είναι ο χώρος όπου σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης θα μείνουν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν, αλλά και θα τελεστεί ο γάμος.

AmanCanalGrande1.jpg

Ο δήμαρχος, η κουμπάρα και το νυφικό

Το μυστήριο θα τελέσει ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης και καλός φίλος του ηθοποιού, Ουόλτερ Βετρόνι. Η γνωριμία των δύο ανδρών έγινε με αφορμή την ανθρωπιστική κρίση στο Σουδάν και, μάλιστα, αμφότεροι βραβεύτηκαν το 2007 για την φιλανθρωπική τους δράση στην περιοχή.

clooneydimarxos.jpg

Κουμπάρα φαίνεται πως θα είναι η αδερφή της νύφης, Τάλα, ενώ το νυφικό λέγεται ότι θα έχει την «υπογραφή» του οίκου Aλεξάντερ Μακ Κουίν. Απολύτως σίγουρο, πάντως, είναι πως το γαμπριάτικο θα είναι του οίκου Armani, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, καλεσμένοι στο μυστήριο θα είναι 60 άτομα, μεταξύ των οποίων η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της, Ράντε Γκέρμπερ, η Σάντρα Μπούλοκ και ο Ματ Ντέιμον με την σύζυγό του, Λουτσιάνα.

Δείπνο στους καλεσμένους με θέα τα κανάλια

Οι καλεσμένοι αναμένονται στη Βενετία μία μέρα πριν από τον γάμο, δηλαδή την Παρασκευή που μας έρχεται, οπότε και το ζευγάρι θα παραθέσει δείπνο στο διάσημο πεντάστερο ξενοδοχείο «Cipriani». Μάλιστα, το τραπέζι λέγεται πως θα στρωθεί με καλούδια της λιβανέζικης κουζίνας, ως φόρο τιμής στην καταγωγή της νύφης!

cipriani.jpg

Προσβάσι��ο μόνο με ιδιωτικό μέσο, το «Cipriani» φημίζεται για τους καταπράσινους κήπους και τα συντριβάνια του, ενώ σε αυτό έχουν μείνει κατά καιρούς πολλοί celebrities, όπως η πριγκίπισα Νταϊάνα και οι Αλ Πατσίνο, Τζουντ Λο και Ούμα Θέρμαν.

ciplriani1.jpg

Εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνήθηκε να σχολιάσει κάθε πληροφορία γύρω από τον επικείμενο γάμο, ενώ οι τοπικές Αρχές διαμηνύουν ότι δεν θα διαψεύσουν, ούτε θα επιβεβαιώσουν, όσα γράφονται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top