Μέριλιν Μονρόε: 52 χρόνια από το θάνατό της

Παραμένει το μεγαλύτερο sex symbol που γνώρισε ο πλανήτης

Μέριλιν Μονρόε: 52 χρόνια από το θάνατό της

Ήταν 5 Αυγούστου του 1962 όταν η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Los Angeles, με άδεια μπουκάλια χαπιών δίπλα της. Ήταν μόλις 36 ετών. Κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να πει αν ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία. Μέχρι και σήμερα ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατό της.

52 χρόνια μετά η Μέριλιν εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο sex symbol που γνώρισε ο πλανήτης.

marilyn-monroe-18.jpg
Γεννήθηκε σαν Νόρμα Τζιν Μόρτενσον το καλοκαίρι του 1926. Όμως, πέρασε άσχημη παιδική ηλικία: Η μητέρα της νοσηλεύτηκε αρκετές φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ η ίδια φιλοξενήθηκε ως ψυχοπαίδι σε διάφορες οικογένειες. Εννέα ετών μπήκε σε ορφανοτροφείο, στα έντεκά της έμενε σε μια φίλη της μητέρας της και σε ηλικία δεκαέξι ετών εγκαταλείπει το σχολείο για να παντρευτεί έναν νεαρό εργάτη. Σε ηλικία είκοσι ετών ήταν ήδη παντρεμένη και διαζευγμένη. Ξεκίνησε ως μοντέλο και μετά ασχολήθηκε ως κομπάρσος σε ταινίες.

αρχείο λήψης (1).jpg
Χρησιμοποιώντας όμως τη σαγηνευτική της εικόνα κατόρθωσε να κατακτήσει την κορυφή, η οποία ήταν «ντυμένη» με λάμψη, δόξα και χρήματα!

kennedy-photos.jpg
Στο "βιογραφικό" της είχε επίσης πολλές αποτυχημένες σχέσεις. Τρία διαζύγια, μια σχέση με τον Πρόεδρο της Αμερικής Τζον Κένετνι αλλά και τον αδερφό του Ρόμπερτ.

Στη σύντομη ζωή της ποτέ δεν μπόρεσε να βρει κάποιον που θα την αγαπούσε αληθινά...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top