ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ: πώς έμαθε ελληνικά ο Ιβάν Σβιτάιλο;

Τι αποκάλυψε ο ίδιος για τα πρώτα του χρόνια στην χώρα μας

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ: πώς έμαθε ελληνικά ο Ιβάν Σβιτάιλο;

Χάρη στην… τηλεόραση και, δη, στην «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, έμαθε να μιλάει ελληνικά ο Ιβάν Σβιτάιλο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος!

«Συνήθως βλέπω μόνο ταινίες. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Έχω χρόνια, για παράδειγμα, να παρακολουθήσω ένα σίριαλ. Θυμάμαι, όταν ήμουν μικρός, έβλεπα τους “Δύο Ξένους” και το “Σαν Στο Σπίτι Σας”, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, που με είχαν φιλοξενήσει στην εκπομπή τους, όταν ήμουν 14 χρόνων, μαθητής ακόμα της Κρατικής Σχολής Χορού», είπε ο χορευτής από την Ρωσία, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Just The 2 Of Us».

Και ο Ιβάν συνέχισε: «η τηλεόραση, όμως, με βοήθησε πολύ να μάθω ελληνικά, όταν σε ηλικία δέκα ετών μετακόμισα από τη Ρωσία στην Ελλάδα. Το αστείο είναι ότι στην αρχή νόμιζα ότι όλοι έχουμε την ίδια γλώσσα και ότι απλά οι άλλοι μιλάνε πιο γρήγορα από ό,τι είχα συνηθίσει και γι’ αυτό δεν τους καταλαβαίνω. Θυμάμαι, λοιπόν, να κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση και να απομνημονεύω τις διαφημίσεις. Μπορεί να μην καταλάβαινα τι εννοούσαν, αλλά επειδή προβάλλονταν πολύ συχνά, μπορούσα να αποστηθίσω εύκολα τις λέξεις και τα επιφωνήματα. Στην εκμάθηση της γλώσσας με βοήθησε πολύ και η Λάμψη. Επειδή ήταν καθαροί οι διάλογοι και συχνά επαναλαμβάνονταν, η μητέρα μου με έβαζε να την παρακολουθώ για να μάθω ελληνικά»!

Σελήνη αγαπάει Αλέξης, ήταν άραγε η πρώτη ελληνική φράση που έμαθε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top