Ιατρόπουλος: «δεν μετανιώνω που είπα την Βανδή συνταξιούχο τραγουδίστρια»

Εμμένει ο ηθοποιός μετά το «κόψιμο» της συζύγου του από το «The Voice»

Ιατρόπουλος: «δεν μετανιώνω που είπα την Βανδή συνταξιούχο τραγουδίστρια»

Το ότι δεν μετανιώνει που αποκάλεσε την Δέσποινα Βανδή «συνταξιούχο τραγουδίστρια και νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια» δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, αποδίδοντας τα λεγόμενά του στα… νεύρα μετά το «κόψιμο» της συζύγου του από το «The Voice»!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο ηθοποιός «στόλισε» μέσω Facebook την τραγουδίστρια – coach μετά την απόφασή της να απορρίψει την γυναίκα του, Μαρία Εγγλέζου, στα battles του talent show, ενώ η Δέσποινα είχε απαντήσει, επίσης μέσω Facebook, πως «ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, είναι ελεύθερος να αισθάνεται όπως θέλει εκείνος να αισθάνεται. Μην το παίρνουμε τόσο κατάκαρδα».

«Έφαγα τσαντίλα με την Δέσποινα! Δεν έχω τίποτε με την Δέσποινα... Δεν έχω πρόβλημα με την Δέσποινα, έχει δείξει την όποια αξία της με τις επιτυχίες της όλα αυτά τα χρόνια ��εν μπορώ εγώ να κρίνω την Δέσποινα Βανδή, αλλά μπορώ να έχω την γνώμη μου. Είπα δυο κουβέντες πάνω στην τσαντίλα μου, δεν μετανιώνω γι' αυτές. Τις είπα και τις εννοούσα!», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μάλιστα, ο ηθοποιός τόνισε πως η τραγουδίστρια – coach θα μπορούσε να προκρίνει την σύζυγό του, καθώς «η διαφορά με την άλλη κοπέλα ήταν χαοτική».

Δείτε στο βίντεο τις νέες δηλώσεις Ιατρόπουλου για την Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top