Ο Ηλίας Κόζας "στέλνει" Μαρτάκη στη Eurovision: "Πίστεψε το τραγούδι από την πρώτη στιγμή"

Τι απαντά σε αυτούς που λένε ότι είναι ίδιο με το "alchohol is free";

Ο Ηλίας Κόζας "στέλνει" Μαρτάκη στη Eurovision: "Πίστεψε το τραγούδι από την πρώτη στιγμή"

Πλατινένιος έγινε ο δίσκος των Koza Mostra και ο Ηλίας Κόζας μίλησε για το τραγούδι που έχει γράψει για τον Κώστα Μαρτάκη με το οποίο θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Εurovision.

"Το πίστεψε από την πρώτη στιγμή, δηλαδή του έκανε κλικ. Το είδα ότι προσπαθεί, είναι δουλευταράς και ρισκάρει για τα δικά του δεδομένα και δουλεύει πολύ ώστε να έρθει πάνω σ' αυτό το κομμάτι. Άλλος μπορεί να μην το έκανε" ανέφερε ο Ηλίας Κόζας στο Star.

Οι κριτικές ξεκίνησαν από τότε που ακούστηκε η πρώτη νότα... Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι το "Κανένας δεν με σταματά" είναι ίδιο με το "alchohol is free".


Τι απαντά ο τραγουδιστής; «Ένας άσχετος όταν ακούει μια τρομπέτα σε δύο διαφορετικά κομμάτια μπορεί να κρατήσει μόνο την τρομπέτα και να πει ίδια είναι. Τότε όλα τα λαϊκά τραγούδια που έχουν μπουζούκι, όλα τα ζεϊμπέκικα, τα χασαποσέρβικα είναι ίδια»

O Ηλίας Κόζας αν και έχει πια την εμπειρία της Eurovision δεν είναι σίγουρος για το τι τραγούδι μπορεί να φέρει την πρωτιά.

«Είναι πολύ περίεργος διαγωνισμός. Πολλά παίζουν ρόλο. Μου αρκεί που αρέσει σε κάποιους. Δεν μπορεί να αρέσεις σε όλο τον κόσμο»

Οι Κoza Mostra και ο Αγάθωνας πέρυσι έκλεψαν τις εντυπώσεις στη Eurovision και μέχρι και το... BBC έγραψε καλές κριτικές για το συγκρότημα.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top