Matthew McConaughey: Αφιέρωσε το Oscar στο νεκρό του πατέρα-ΔΕΙΤΕ το συγκινητικό λόγο του

«Σε σένα μπαμπά, που με έμαθες να είμαι άντρας»

​Πολλή συγκίνηση αλλά και χαρούμενες στιγμές είχε η 86η απονομή των Oscar.

matthew1.jpg
Ο Matthew McConaughey, ανεβαίνοντας στη σκηνή ώστε να παραλάβει το βραβείο του Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Dallas Buyers Club», αναφέρθηκε στον χαμένο του πατέρα, με τα μάτια του να βουρκώνουν:

«Πρώτα απ΄όλα, θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, γιατί σε αυτόν πιστεύω. Έχει γεμίσει τη ζωή μου με ευκαιρίες. Μου έχει αποδείξει επιστημονικά, πως η ευγνωμοσύνη τελικά επιστρέφεται».

mat7.jpg

Στη συνέχεια, μίλησε για την οικογένεια του, αλλά και τον μπαμπά του James:

«Αφιερώνω αυτό το Oscar στην οικογένεια μου, και στον πατέρα μου, ο οποίος ξέρω ότι αυτή τη στιγμή είναι εκεί πάνω, με ένα μπουκάλι μπύρας στο χέρι του. Πιθανόν φορά τα εσώρουχα του, και αυτή τη στιγμή χορεύει. Σε σένα μπαμπά, που μου έμαθες να είμαι άντρας».

mat4.jpg

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη μαμά του, που ή��αν εκεί τη μεγάλη βραιδά:

«Σε σένα μαμά, που μου έμαθες να σέβομαι τον εαυτό μου, συνεπώς και τους άλλους. Σε ευχαριστώ για όλα. Και φυσικά στην οικογένεια μου, που είναι οι άνθρωποι οι οποίοι θέλω περισσότερο απ΄ όλους, να είναι περήφανοι για μένα!»

mat6.jpg
Από τις πιο τρυφερές στιγμές της βραδιάς, ήταν το φιλί που αντάλλαξε στο στόμα με την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του Camilla Alves, όταν ανακοινώθηκε πως κερδίζει το Oscar.

mathhew2.jpg
Όπως επίσης, και η στιγμή που ο Leonardo Di Caprio (επίσης υποψήφιος για Oscar), σηκώθηκε και τον φίλησε στο μάγουλο ώστε να τον συγχαρεί.

mat3.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top