Από την κηδεία στο θέατρο η σύντροφος του Σάκη Μπουλά

Να σταθεί ξανά στα πόδια της προσπαθεί η Αλεξάνδρα Ούστα

Από την κηδεία στο θέατρο η σύντροφος του Σάκη Μπουλά
Δύσκολες είναι οι ώρες για την Αλεξάνδρα Ούστα, την σύντροφο του Σάκη Μπουλά, η οποία προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μάλιστα, το Σάββατο, παρά το ότι συνόδευσε τον αγαπημένο της στην τελευταία του κατοικία, πήγε κανονικά στη δουλειά της!

Αν και τις περισσότερες ώρες της ημέρας η 32χρονη ηθοποιός βρίσκεται στο σπίτι, φαίνεται πως αντλεί δύναμη από την δουλειά, ενώ στο πλευρό της στέκονται οι καλοί της φίλοι, που έγιναν για εκείνη μια αγκαλιά.

Η απόφασή της να ανέβει κανονικά στη σκηνή της θεατρικής παράστασης στην όποια πρωταγωνιστεί λίγες ώρες μετά την κηδεία του αγαπημένου της δεν ήταν τυχαία. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Κάρμεν Ρουγγέρη, που είχε συνεργαστεί μαζί της στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, η Αλεξάνδρα έχει πάθος για την δουλειά.

«Είναι ένα υπέροχο κορίτσι, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Στάθηκε πολύ ωραία στον Σάκη. Έτυχε να δουλέψω και με τους δύο, κρίμα που η ζωή τους χώρισε γιατί ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι», είπε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο του Star η Κάρμεν Ρουγγέρη για την 32χρονη, που από την μια μέρα στην άλλη είδε το σκληρό πρόσωπο της ζωής και τώρα καλείται να αναγεννηθεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top