ΔΕΙΤΕ πως είναι οι stars ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το ψηφιακό «νυστέρι» που τις κάνει ψηλές και αδύνατες

Μέχρι και την ξανθιά καλλονή από το «Λύκο της Wall Street» “ψήλωσαν”!

ΔΕΙΤΕ πως είναι οι stars ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το ψηφιακό «νυστέρι» που τις κάνει ψηλές και αδύνατες

Μετά το photoshop στις φωτογραφίσεις, ήρθε και το κινηματογραφικό photoshop!

margot2.jpg
Ναι καλά διαβάζετε. Πλέον, και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε μια ταινία υφίστανται ρετούς, με τα ειδικά «εργαλεία» να τους ψηλώνουν και να τους λεπταίνουν!

Η εν λόγω τεχνική ονομάζεται «ψηφιακό χειρουργείο», βελτιώνοντας την εμφάνιση των stars, με αποτέλεσμα να γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακοί στη μεγάλη οθόνη.

margot.jpg
Ωστόσο, οι ειδήμονες της εν λόγω τεχνικής, λέγεται πως το παράκαναν με την περίπτωση της Margot Robbie, της ξανθιάς καλλονής συμπρωταγωνίστριας του Leonardo Di Caprio, στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street».

Σε μια από τις σκηνές της ταινίας, η Margot δείχνει να σπρώχνει με το πόδι της τον σύζυγο της, το οποίο είναι αφύσικα… μακρύ για τα «κυβικά» της 23χρονης star, με αποτέλεσμα η «επέμβαση» του photoshop να θεωρηθεί υπερβολική.

  • Η ίδια πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξη της δεν είχε κρύψει τον εκνευρισμό της για τα «τέλεια» και αψεγάδιαστα πρότυπα που επιβάλλει το Hollywood:

«Βλέπεις ταινίες και όλες είναι υπέρλαμπρες και αδύνατες. Υπάρχει ένα στερεότυπο πως πρέπει να διαθέτεις μια συγκεκριμένη εμφάνιση, κάτι που όταν ξεκινάς μια δουλειά, σε πιέζει πολύ».

  • ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ «ΠΡΙΝ» ΚΑΙ ΤΟ «ΜΕΤΑ» ΤΩΝ STARS ΑΦΟΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ «ΝΥΣΤΕΡΙ»:

kim.jpg
mariah.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top