Στο σπίτι του καλού της μένει η Εριέττα Κούρκουλου!

Τρεις μήνες με τον Γιάννη Μυγδαλά – δες τα τρυφερά ενσταντανέ τους

Στο σπίτι του καλού της μένει η Εριέττα Κούρκουλου!

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζουν η Εριέττα Κούρκουλου και ο Γιάννης Μυγδαλάς, τους οποίους ο φακός «τσάκωσε» σε τρυφερά ενσταντανέ, την ώρα που η 20χρονη μένει στο σπίτι του καλού της!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο μέσω κοινού φίλου, σε ταξίδι της Εριέττας στη βόρεια Ελλάδα και από τότε είναι αχώριστο, παρά την απόσταση.

kourkoulou2.jpg

Πρόσφατα, η σχεδιάστρια ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της συλλογής ρούχων που έχει ετοιμάσει και, φυσικά, ο αγαπημένος της την έκανε να νιώσει σαν στο σπίτι της: η Εριέττα έμεινε στο σπίτι του Γιάννη, στην περιοχή της Καλαμαριάς, ενώ ο ίδιος την πήγε με το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, για την πτήση της επιστροφής, όπου και ο φακός τους απαθανάτισε σε γλυκές στιγμές!

Το ζευγάρι έχει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις στο club «Markiz», συνιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Γιάννης, καθώς και σε cafe της Θεσσαλονίκης.

«Η απόσταση δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση τους», λέει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η Εριέττα έκανε δώρο στον καλό της ένα ρολόι γνωστής ελβετικής εταιρείας!

kourkoulou3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top