«ΒΟΜΒΑ»: Και ΤΡΙΤΟ κρυφό παιδί απέκτησε ο Hugh Grant, με τηλεοπτική παραγωγό!

Έγινε μπαμπάς από άλλη γυναίκα,ΤΡΕΙΣ μήνες μετά τη γέννηση του 2ου παιδιού του!

«ΒΟΜΒΑ»: Και ΤΡΙΤΟ κρυφό παιδί απέκτησε ο Hugh Grant, με τηλεοπτική παραγωγό!

Δεν τον προλαβαίνουμε τον Hugh Grant, που «σκορπά» τα παιδιά, το ένα μετά το άλλο!

Ο 53χρονος ηθοποιός, απέκτησε πρόσφατα το τρίτο του παιδί με την τηλεοπτική παραγωγό της σουηδικής τηλεόρασης, Anna Elisabet Eberstein.

hugh.jpg
Το αγοράκι τους, ονόματι Hugh John Mungo Grant, γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2012, μόλις ΤΡΕΙΣ μήνες από τη γέννηση του ΔΕΥΤΕΡΟΥ παιδιού του, Felix, με την Tinglan Hong, με την οποία συνολικά απέκτησε δυο παιδιά (έχει άλλο ένα, μια μεγαλύτερη κορούλα την Tabitha Xaio Xi Hong Grant).

hugh2.jpg
Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», οι δυο γυναίκες ήταν ταυτόχρονα έγκυες στα παιδιά του Hugh Grant, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν εκείνες γνώριζαν πως κυοφορούν ταυτόχρονα τον καρπό του έρωτα τους με τον 53χρονο σήμερα ηθοποιό.

first.jpg

  • Πηγή, αναφέρει στην εφημερίδα, πως η τηλεοπτική παραγωγός, έχει συνεχώς στο πλευρό της τον Hugh Grant:

«Είναι δίπλα της όλη μέρα και την υποστηρίζει. Ζει σε μια πολύ άνετη ιδιοκτησία στο Δυτικό Λονδίνο, και ξέρει πως ο Hugh είναι πάντα εκεί για εκείνη. Οι γονείς της μένουν στη Σουηδία, γνωρίζουν τα πάντα για τη σχέση, και την έχουν αποδεχτεί».

Να σημειώσουμε, πως ο Hugh Grant έχει και ένα τρίτο παιδί, από την Tinglan Hong, ένα κοριτσάκι ονόματι Tabitha Xaio Xi Hong Grant, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top