Το πρόβλημα υγείας της Κ. Λέχου που της άλλαξε τη ζωή

Τι εξομολογήθηκε η ίδια η ηθοποιός;

Το πρόβλημα υγείας της Κ. Λέχου που της άλλαξε τη ζωή

Για μια άγνωστη περιπέτεια που είχε με την υγεία της όταν ήταν 12 χρονών μίλησε για πρώτη φορά η Κατερίνα Λέχου, αποκαλύπτοντας ότι της άλλαξε τελείως τη ζωή.

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός, στα 12 χρόνια της είχε ύψος 1,80 μέτρα. Μάλιστα όπως είπε, το ύψος αυτό το πήρε πολύ απότομα με αποτέλεσμα να της δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη και να υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

«Το μεγάλο ύψος που πήρα απότομα δεν μπορούσε να το στηρίξει το μυϊκό μου σύστημα και έπαθα σκολίωση με ραγδαία εξέλιξη και αναγκάστηκα να κάνω ένα πολύ μεγάλο χειρουργείο. Γενικά είναι μια ταλαιπωρία ζωής που ακόμα την κουβαλάω. Έχω ένα θέμα πάντα γι’ αυτό φροντίζω και το βάρος μου, πρέπει να είμαι αδύνατη για να μην πονάω», είπε η Κατερίνα Λέχου.

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι τότε έβλεπε το ύψος της ως ένα πρόβλημα, όμως τώρα πια παραδέχεται ότι είχε και τα θετικά του, αφού την έβαλε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Όπως είπε από τότε έμαθε να γυμνάζεται συστηματικά, αλλά και να προσέχει την διατροφή της για να μην παίρνει βάρος και επιβαρύνει την σπονδυλική της στήλη.

«Για πολλά χρόνια το κουβαλούσα σαν πρόβλημα αλλά μετά είδα ότι έχει και την άλλη όψη του», είπε.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top